Vladimir Putin a ajuns la Teheran. O mână îi atârnă ca un pendul, imaginile cu coborârea din avion au şocat lumea VIDEO

Un videoclipul filmat când Vladimir Putin a coborât marţi după amiază din avion, la Teheran, alimentează din nou numeroasele teorii despre starea de sănătate a preşedintelui Rusiei.

19 iul. 2022, 19:36
Vladimir Putin a ajuns la Teheran. O mână îi atârnă ca un pendul, imaginile cu coborârea din avion au şocat lumea VIDEO

Tabloidul britanic Sun a distribuit un videoclip care fusese publicat pentru prima dată de portalul rus RT, care arată că starea de sănătate a liderului de la Kremlin, Vladimir Putin se înrăutățește din ce în ce mai mult și că mâna îi atârnă când coboară din avionul prezidențial pe aeroportul din Teheran.

În imagini se poate vedea cum preşedintele Rusiei a pășit pe covorul roșu cu mâna dreaptă care pare a fi inertă, în timp ce stânga i se mişcă amplu pe lângă corp. Mai mult, se vede cum Vladimir Putin a șchiopătat puțin, având parcă grijă unde să pună piciorul după ce a coborât ultima treaptă.

Citeşte şi Ofiţer britanic de informaţii: „Vladimir Putin este cu adevărat grav bolnav”. Şi agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”

Președintele rus este dreptaci, dar există speculații că îşi poate folosi ambele mâini la fel de bine, deoarece poartă un ceas la mâna dreaptă, mai scrie The Sun. El a făcut un semn scurt cu mâna mulțimii adunate la aeroport, înainte de a fi dus în oraş de convoiul prezidenţial.

Putin, despre care se zvonește că are boala Parkinson sau cancer în stadiu terminal, și liderul islamist Ali Khamenei „sunt gata să discute despre planuri de război și să facă schimb de arme în campania lor coordonată împotriva Occidentului„, mai scrie The Sun.

Citeşte şi „Vladimir Putin este grav bolnav”. Zelenski a comentat zvonurile despre starea de sănătate a liderului rus