Gabi Bădălău, mesaj tulburător pentru Bianca Drăgușanu, în plin scandal cu mama copiilor lui. Asta da, surpriză!

Gabi Bădălău este în plin scandal cu Claudia Pătrășcanu, mai ales după ce în spaţiul public au apărut mai multe înregistrări audio, dar continuă să mizeze totul pe relația cu Bianca Drăguşanu.

03 aug. 2022, 16:31
Gabi Bădălău, mesaj tulburător pentru Bianca Drăgușanu, în plin scandal cu mama copiilor lui. Asta da, surpriză!
Gabi Bădălău, mesaj tulburător pentru Bianca Drăgușanu, în plin scandal cu mama copiilor lui

Gabi Bădălău, mesaj tulburător pentru Bianca Drăgușanu. Procesul de divorț al afaceristului din Giurgiu nu s-a finalizat nici acum, iar Claudia Pătrăşcanu susține că situația este una complicată și dificilă. Cei doi tocmai au fost implicați într-un scandal imens, după ce artista ar fi pus microfoane între hainele copiilor sau s-a folosit de o aplicație de pe telefonul lor pentru intercepta anumite discuții.

Gabi Bădălău, prima reacţie după acuzele Claudiei Pătrăşcanu: „Este inuman ca o mamă să își folosească proprii copii”

Gabi Bădălău a avut și o primă reacție, după ce mama şi sora sa au jignit-o pe Bianca Drăguşanu. „O iubesc pe Bianca și ne vedem de povestea noastră!”, a declarat Gabi Bădălău. „Nu mă interesează această telenovelă. Eu sunt bine, am tot ce-mi trebuie. Pentru mine nu-i important ce zice Rodica sau Sabina. Nu există ceva care să mă afecteze”, a spus și BiancaDrăguşanu, conform playtech. Gabi Bădălău a mai adăugat că nu îi va face plângere mamei copiilor lui. „Ea face de toate, eu nu voi face niciun demers legal în acest sens!”.

Claudia Pătrăşcanu, înjurată şi ameninţată! Înregistrare-şoc: „Doi copii minori trăiesc în teroare emoţională!” AUDIO

Claudia Pătrășcanu susţine că familia Bădălău i-ar fi restricționat legătura cu copiii ei. „Astăzi, familia Bădălău a decis că trebuie să îmi aud copiii doar în prezenţa lor, le-a fost tras telefonul din mâna, au punctat ca nu îi interesează de nimeni și nimic, și atunci cât ei vor și doar în prezenta lor, îmi voi auzi copiii. Copiilor mei li s a restricționat orice legătura atât cu mine, cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul în masa al acestei familii. Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m-au jignit într-un mod stradal atât pe mine, cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de față cu copiii noștri. Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teama când tatăl tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vină pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii”, a scris Claudia Pătrăşcanu pe Facebook.