Adriana Bahmuţeanu va părăsi România? Unde va locui împreună cu logodnicul ei: „Am luat decizia. George este acum în America”

Adriana Bahmuţeanu va părăsi România? Vedeta s-a logodit în biserică cu George Restivan la sfârşitul lunii iulie. Acum, cei doi au luat o decizie importantă pentru viitorul lor ca familie şi anume unde vor locui, având în vedere că bărbatul trăieşte în America.

12 aug. 2022, 18:26
Adriana Bahmuţeanu va părăsi România? Unde va locui împreună cu logodnicul ei: „Am luat decizia. George este acum în America”

Adriana Bahmuţeanu va părăsi România? În acest moment, George Restivan nu se află în România, el a plecat în America, acolo unde a locuit în ultimii ani. A mers să își rezolve unele situații, iar băiatul lui a rămas cu Adriana în România.

Adriana Bahmuţeanu va părăsi România?

Fosta soţie a lui Silviu Prigoană a discutat cu logodnicul ei şi au decis să locuiască în Bucureşti. Astfel, George va trebui să îşi încheie treburile în America şi să se mute din nou în ţară.

Citeşte şi: Cum a reacționat Adriana Bahmuțeanu după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru logodnă

Suntem foarte bine. Noi ne purtăm și ne simțim ca un cuplu consolidat. Parcă zici că ne cunoaștem de-o viață, gândim la fel, intuitiv ne dăm seama ce dorește celălalt și ne înțelegem foarte, foarte bine. Parcă zici că suntem de o viață împreună. Îmi pare rău că am pierdut atâta timp.

George este acum în America, eu am rămas în țară cu băiețelul nostru, cu băiatul lui. Trebuie înscris la școală, trebuie testat, mai sunt alte lucruri de rezolvat aici. Mă înțeleg foarte bine cu băiețelul lui, săptămâna viitoare vin și băiețeii mei, deci o să fim împreună toți și îl așteptăm și pe tati să vină acasă.

El se va întoarce în România și ne-am tot gândit cum va fi mai bine pentru noi. Am luat decizia ca George să vină în România, nu să mă duc eu în America.

A rămas să vină el în România și în vacanțe vom merge în California. Vrea un viitor cu mine! Mai ales că el este român, el simte românește, vorbește românește. (…) Viitorul e în față … Suntem foarte bine!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit Spynews.ro.

Cât despre căsătoria lor, despre cununia civilă, Adriana Bahmuțeanu spune că nu e grabă, oricum se simt ca soț și soție. „Ne mai lipseau niște acte, dar o să le recuperăm între timp. Noi ne simțim ca soț și soție și asta e important. Eu nu cred că un act ține o relație, ci înțelegerea dintre parteneri. (..) Noi așa ne strigăm prin casă, soț și soție.”, a mai declarat fost soție a lui Silviu Prigoană.