Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Teologul Valentin Guia l-a vizitat în spital | EXCLUSIV

Celebrul teolog român, Valentin Guia, a făcut noi dezvăluiri vineri seara, la România TV, despre starea de sănătate a actorului Alexandru Arșinel. 

19 aug. 2022, 22:58
Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Teologul Valentin Guia l-a vizitat în spital | EXCLUSIV

Deși s-a speculat că Alexandru Arșinel ar fi într-o stare gravă de sănătate, Valentin Guia susține că actorul va reveni acasă.

Teologul Guia l-a vizitat în această săptămână pe Arșinel, la spital.

„Am vorbit cu unul dintre băieții lui. Maestrul este bine, în măsura în care poate să fie bine. În următoarele zile va reveni acasă (…) De pe patul de spital v-a transmis că dragostea pe care i-o purtați cu toții e singurul lucru care-l ajută să rămână pe această lume.

Au fost fake news-uri. Nu are nicio infecție nosocomială. Are niște probleme firești la 83 de ani. Este slăbit, are un transplant, un stent la inimă, diabet, dar este bine.

(…) Vă iubește enorm de mult, trăiește și respiră pentru țara asta. Se pare că Dumnezeu o să-l mai lase. Am vorbit și cu Teodosie… La Liturghia celor bolnavi, vă rog să-l pomeniți!”, a dezvăluit teologul Valentin Guia.

 

Ce s-a întâmplat cu Alexandru Arșinel

 

Îndrăgitul actor a fost internat într-un azil de bătrâni specializat în problemele cu care se confruntă acesta în prezent, până când, dintr-o dată, s-a simțit rău, motiv pentru care personalul a fost nevoit să apeleze de urgență la ajutorul medicilor.

De atunci, Alexandru Arșinel este internat în spital, iar familia sa nu a mai oferit niciun punct de vedere, cu privire la starea sa de sănătate. În schimb, în mediul online, au circulat tot felul de zvonuri, potrivit cărora actorul s-ar afla într-o stare foarte gravă.