Noi detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Marele actor nu se mai poate deplasa: ”L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile”

În urmă cu câteva zile, actorul Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital asta după ce starea sa de sănătate a devenit instabilă. Îndrăgitul actor nu se mai poate deplasa singur.

18 aug. 2022, 16:54
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Marele actor nu se mai poate deplasa: ”L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile”
Alexandru Arşinel, din ce în ce mai rău

În ultima perioadă, în mediu online au circulat tot felul de zvonuri despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel, potrivit cărora actorul s-ar afla în stare critică. Unul dintre fii marelui actor a oferit noi detalii care dezmint aceste zvonuri.

Citește și Alexandru Arşinel, din ce în ce mai rău. Este aproape abandonat în azil: „Mănâncă foarte puțin şi uită întâmplările recente”

Îndrăgitul actor a fost internat într-un azil de bătrâni specializat în problemele cu care se confruntă acesta în prezent, până când, dintr-o dată, s-a simțit rău, motiv pentru care personalul a fost nevoit să apeleze de urgență la ajutorul medicilor.

De atunci, Alexandru Arșinel este internat în spital, iar familia sa nu a mai oferit niciun punct de vedere, cu privire la starea sa de sănătate. În schimb, în mediul online, au circulat tot felul de zvonuri, potrivit cărora actorul s-ar afla într-o stare foarte gravă.

Cristian Arșinel, unul dintre cei doi fii ai marelui actror, a reacționat după cele auzite și a spus că starea de sănătate a tatălui său este bună, iar tot ce își dorește familia sa în aceasta perioadă este să aibă parte de liniște.

,,Tata e bine. Nu-i adevărat că e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace”, a declarat Cristina Arșinel potrivit playtech.

Se pare că Alexandru Arșinel ar suferi și de aritmie cardiacă, boală care poate provocat un atac de cord, dar dacă este tratată la timp, tragedia poate fi prevenită.

Bogdan Arșinel, fiului marelui actor a oferit primele informații cu privire la starea de sănătate a tatălui său și, potrivit bărbatului, acesta va rămâne internat pentru câteva zile.

”Este la spital, se fac analize amănunțite cu privire la starea lui. Nu știu exact, dar zilele viitoare, va fi externat. Încă nu am decis, noi, familia, dacă să îl ducem acasă sau înapoi la acel centru de îngrijiri la care a stat. Vă vom ține la curent. Dar, acum, tata se simte binișor, e bine… Să vedem ce va fi”, a declarat Bogdan Arșinel potrivit FANATIK.

Fiul actorului a dat în urmă cu puțin timp, noi informații cu privire la starea de sănătate a tatălui său, spunând, totodată, și de ce familia acestuia a luat decizia de a-l interna într-un centru special destinat problemelor locomotorii. Se pare că marele actor nu se mai poate deplasa deloc singur, toate aceste probleme venind ca un cumul de factori asupra sa.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.
„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, spunea fiul actorului, potrivit impact.ro

Citește și Starea maestrului Alexandru Arşinel este învăluită în mister: „Nu putem spune dacă mai trăieşte sau nu”