Se înteţesc atacurile în coaliţie. Maricel Popa, şeful PSD Iaşi: „Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru stă ancorat în mrejele penale întinse de Chirica şi Alexe. Nu poţi să stai la masă şi cu penali şi cu oameni oneşti”

Liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, susţine că şeful liberalilor ieşeni, Alexandru Muraru, stă ancorat în "mrejele penale" întinse de Mihai Chirica şi Costel Alexe şi că acesta trebuie să aleagă, pentru că "nu poţi sta la masă şi cu penalii şi cu oamenii oneşti".
Filip Stan
29 aug. 2022, 15:08
Se înteţesc atacurile în coaliţie. Maricel Popa, şeful PSD Iaşi:

Maricel Popa a afirmat luni, într-un comunicat de presă, că la şedinţa PNL organizată recent la Suceava, cu premierul Nicolae Ciucă în capul mesei, au participat şi „şpăgarii şi penalii” din PNL Iaşi.

„Miniştri, deputaţi şi senatori PNL din regiunea Moldovei, majoritatea oameni oneşti şi muncitori, au fost obligaţi să stea alături de triplul inculpat Mihai Chirica şi de şpăgarul Costel Alexe, primarul respectiv preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi. Atât poate să ofere la acest moment PNL Iaşi. Îmi pare rău să o spun, dar m-am cam lămurit şi cu Alexandru Muraru (n.r. liderul PNL Iaşi). Vrea şi în căruţă şi în teleguţă. Nu poţi să stai la masă şi cu penalii şi cu oamenii oneşti şi corecţi. Trebuie să alegi. Nu poţi să fii permanent ipocrit şi să dai lecţii, când în casă la tine este dezastru”, a precizat şeful PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, potrivit News.ro.

El susţine că pe viitor relaţia PSD cu PNL Iaşi va presupune doar susţinerea proiectelor Iaşiului, dar că social-democraţii vor sancţiona „toate derapajele unei administraţii liberale ineficiente şi corupte”.

Citeşte şi: Premierul Ciucă, întâlnire cu asociaţiile oraşelor şi comunelor: „Măsurile de plafonare şi compensare ale preţurilor la energie vor fi aplicate conform deciziilor guvernamentale”

Totodată, senatorul Maricel Popa consideră că Alexandru Muraru ar trebui să fie mai conectat la problemele Iaşului şi să lase la o parte jocurile politice şi de imagine.

„Până acum, s-a dovedit a fi un politician insipid, fără rezultate pe plan local, care stă ancorat în mrejele penale întinse de Costel Alexe şi Mihai Chirica. Guvernarea actuală cu premier PNL ar fi trebuit să aducă mult mai multe fonduri şi proiecte pentru Iaşi. Din păcate, nu are cine să le ceară. Alexe şi Chirica sunt preocupaţi de problemele lor penale, iar Muraru nu iese din cuvântul celor doi. În plus, activitatea sa ca parlamentar este aproape egală cu zero. Nu are absolut nimic care să îl recomande. Niciun proiect, nicio iniţiativă. Este unul dintre cei mai insipizi politicieni pe care i-am cunoscut”, a mai afirmat şeful social-democraţilor ieşeni, Maricel Popa.

Citeşte şi: Gabriela Firea lansează un nou atac la adresa primarului Capitalei: „Uită că nu există legislaţie. O nouă minciună prin omisiune a lui Nicuşor Dan”

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Băutura consumată de mulți înainte de culcare pentru că induce somnul, însă medicii nu o recomandă. Ce efecte negative are Greșeala
Capital.ro
Elena Udrea iese din închisoare?! E nevinovată: A avut dreptate
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Ai planuri pentru această vară? ANM anunță cum va fi vremea în iunie
Adevarul
Indignare mondială după atacul israelian de la Rafah. Premierul cataloghează atacul drept o „greșeală tragică”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Veste mare pentru românii care merg la mare. Se deschide noua autostradă
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Vara anului 2024 va fi una dintre cele mai călduroase veri din istorie, anunță Organizația Meteorologică Mondială
Capital.ro
Interdicția care se aplică în toată România. E interzis să le faci asta vecinilor
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Sotul uita telefonul acasă și descoperă un joc periculos între soție și amantă: Mesajele care au declanșat scandalul
MediaFlux
IMPOZITE mai mari pentru pensie. Seniorii care vor primi BANI mai puțini
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'