Oamenii au animale de companie tot mai neobișnuite. Aligator plimbat cu lesa prin parc de stăpâna lui. „Este foarte iubitor. Doarme cu mine, îmi fură pernele și păturile”. Cum au reacționat trecătorii

Oamenii care au fost de curând în Love Park, Philadelphia, au avut ocazia să-l cunoască pe Wally, un aligator cu o poveste de viață atipică.

29 aug. 2022, 21:41
Oamenii au animale de companie tot mai neobișnuite. Aligator plimbat cu lesa prin parc de stăpâna lui. „Este foarte iubitor. Doarme cu mine, îmi fură pernele și păturile”. Cum au reacționat trecătorii

Wally – un aligator prietenos

Conform CNN, trecătorii dintr-un parc din Philadelphia au avut ocazia să îl întâlnească pe aligatorul Wally. Acesta nu este o reptilă fioroasă, așa cum te-ai aștepta, ci un animal pentru suport emoțional. Stăpânul aligatorului are mai multe conturi pe rețelele de socializare, unde povestește despre prietenia dintre el și Wally.

Atât vizitatorii parcului, cât și Joye Henney, stăpânul lui Wally, au postat imagini și videoclipuri cu pașnicul aligator care stă cuminte și fără probleme în lesă, întâmpinând oamenii și răcorindu-se în apa din fântânile arteziene.

Citește și: Panică la un restaurant de tip fast-food! O femeie a folosit un șarpe în loc de elastic pentru a-și prinde părul. Imagini devenite virale pe internet

Henney și Wally – o prietenie neașteptată

Aligatorul a apărut în viața lui Henney în urmă cu șase ani. Acesta a fost pentru mult timp, mai exact 30 de ani, recuperator de reptile, iar un ptieten din Florida l-a contactat în legătură cu Wally.

Zona era suprapopulată de aligatori, de obicei aceștia sunt considerați periculoși și sunt eutanasiați sau transferați în captivitate. Wally a fost recuperat dintr-o lagună din Florida și adus în Pennsylvania, cât încă era pui și avea puțin sub un metru lungime. Așa a început o prietenie neașteptată și unică între un om și un aligator.

„Wally a fost puțin diferit față de alți aligatori de care m-am ocupat vreodată în 30 de ani. El nu e nervos. Nu manifestă agresivitate. nu a făcut-o niciodată de când a fost capturat. Niciodată nu am înțeles de ce. Este foarte iubitor. Doarme cu mine, îmi fură pernele și păturile. Este minunat”, a declarat Henney pentru CNN.

Comportamentul aligatorului l-a făcut pe stăpânul său să îl licențieze drept animal pentru suport emoțional. Wally i-a fost de mare ajutor acestuia când a tebuit să facă tratament cu radiații împotriva cancerului. Henney spune că de obicei oamenii sunt entuziasmați și fericiți să îl vadă pe aligator.

Joey Henney  nu e îngrijorat de faptul că prietenul său necuvântător ar putea mușca pe cineva. „Wally este singurul aligator pe care l-am întâlnit care refuză să muște. E greu de crezut.”

Cei doi s-au plimbat prin parc după ce au venit în Philadelphia pentru a filma o secvență pentru un reportaj. Perechea a fost acompaniată de o prietenă apropiată a acestora, Mary Johnson, și fiica acesteia, care îi ajută să filmeze conținut pentru conturile de Instagram și Tik Tok.

Henney speră că povestea lui Wally va inspira oamenii și îi va încuraja să fie mai buni unii cu ceilalți. Acesta e mândru că aligatorul poate aduce un zâmbet pe fețele oamenilor, pentru că lumea este oricum suficient de dură.

Citește și: Doar cei cu „ochi de şoim” vor reuși să găsească 3 mere în mulţimea de roşii: Recordul actual este de 19 secunde