Copil de un an, opărit cu supă de mamă. A suferit arsuri grave pe jumătate din corp

Un copil de doar un an de zile a ajuns la spital după ce mama sa a vărsat oala cu supă peste el. Micuţul a suferit arsuri grave pe aproape jumătate din corp.

13 sept. 2022, 08:26
Copil de un an, opărit cu supă de mamă. A suferit arsuri grave pe jumătate din corp

Copil de un an, opărit cu supă de mamă. Este vorba despre un băieţel. Femeia a scăpat, din greşeală, oala cu mâncare peste el.

Copil de un an, opărit cu supă de mamă. A fost intubat şi ventilat mecanic

Citeşte şi De la cea mai frumoasă zi, la coșmarul vieții lui. Cum s-a schimbat viața lui Liviu, mirele scăpat din brațe de nuntași. La un an de la incident, și-a dat în judecată cei mai buni prieteni

Copilul a ajuns cu arsuri a fost internat în stare gravă în Unitatea Funcţională Arşi ATI a Spitalului „SF.Maria” din Iaşi. Acesta a fost diagnosticat cu arsură prin contact, grad II-III, extremitate cefalică, trunchi, membre superioare, pe aproximativ 43% suprafaţă corporală.

„Pacientul a fost intubat şi ventilat mecanic. În cursul serii de ieri (duminică – n.r) s-a efectuat tratamentul chirurgical primar al leziunilor de arsură, pansament cu presiune negativă. Se continuă în secţia ATI tratamentul de suport al funcţiilor vitale. Sperăm la o evoluţie favorabilă, dar deocamdată nu putem spune că este în afara oricărui pericol”, a declarat coordonatorul Clinicii de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din cadrul Spitalului de Copii „Sf Maria” din Iaşi, dr Sidonia Susanu, potrivit digifm.ro.

Citeşte şi Inconștiența unor polițiști face tot mai multe victime. O fetiță de 11 ani a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție din Vaslui: „Agentul era cu ochii în telefon”