Inconștiența unor polițiști face tot mai multe victime. O fetiță de 11 ani a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție din Vaslui: „Agentul era cu ochii în telefon”

O fetiţă în vârstă de 11 ani a fost lovită de o mașină de poliție chiar pe trecerea de pietoni din Vaslui. Potrivit martorilor, agentul era atent la telefon în momentul impactului. Incidentul a avut loc la doar câteva luni după ce Raisa, în vârstă de 11 ani a fost ucisă de către un polițist care circula cu viteză în Capitală.

12 sept. 2022, 19:33
Inconștiența unor polițiști face tot mai multe victime. O fetiță de 11 ani a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție din Vaslui: „Agentul era cu ochii în telefon”

Se pare că polițiștii nu au învățat nimic din trecut. După ce în luna ianuarie, un polițist inconștient care circula cu viteză a ucis-o pe Raisa,  chiar pe o trecere de pietoni din Capitală. O nouă tragedie a fost la un pas să aibă loc luni.

Citește și Poliţistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni îi sfidează pe părinţii fetiţei. Ce acţiune a depus acesta în justiţie

Culmea ironiei este că o fetiţă de aceiași vârstă cu Raisa a fost lovită de o mașină de poliție tot pe o trecere de pietoni, însă de această dată incidentul a avut loc în municipiul Vaslui. Martorii spun că polițistul era cu ochii în telefon și din această cauză nu a putut evita impactul.

Din fericire, minora a suferit răni ușoare și a fost transportată imediat la spital pentru a i-se acorda îngrijiri medicale.

„Am fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, în urma căruia o minoră, de 11 ani, ar fi fost acroşată, în zona unei treceri de pietoni, amplasată în proximitatea intersecţiei străzilor Ştefan cel Mare cu Decebal din municipiul Vaslui. În urma evenimentului rutier, în care a fost implicată o autospecială a IPJ Vaslui, a rezultat vătămarea uşoară a minorei, din municipiul Vaslui, care a fost transportată la spital pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autospecialei, un bărbat în vârstă de 34 de ani, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, au menționat reprezentanţii IPJ Vaslui.

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea, cu exactitate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul care putea să se sfârșească tragic.

Citește și Familia Raisei, fata ucisă de un poliţist pe trecerea de pietoni cere daune de 6 milioane de euro. Cine va plăti?