Deputatul PSD Adrian Solomon, atac suburban la Violeta Alexandru în Parlament: „Las’ că ştiu eu cum îl pupai pe piticul Boc în…”

Deputatul PSD Adrian Solomon, derapaj în Parlament. Social-democratul a lansat un atac suburban la adresa fostului ministru al Muncii Violeta Alexandru. S-a întâmplat într-o şedinţă a Comisiei de Muncă a Camerei Deputaților, prezidată chiar de el.

22 sept. 2022, 14:33
Deputatul PSD Adrian Solomon, atac suburban la Violeta Alexandru în Parlament: „Las’ că ştiu eu cum îl pupai pe piticul Boc în…”

Deputatul PSD Adrian Solomon, atac suburban la Violeta Alexandru în Parlament. „”Las’ că ştiu eu cum îl pupai pe piticul Boc în … Ştiu eu cum îl ţineai în braţe pe piticul urât”. Aşa a ţinut-o Adrian Solomon/PSD după câteva minute de la începerea dezbaterii din Comisia de muncă pe proiectul meu privind valorificarea, la pensie, a tuturor veniturilor brute respectiv a drepturilor, până la ultima zi (indiferent că a fost an complet sau o parte) în care o persoană a lucrat în grupă specială/deosebită. Îmi e jenă să reproduc tot ceea ce spunea. Din senin. Pentru că îmi apăram proiectul”, a susținut Violeta Alexandru, potrivit ziare.com.

Citeşte şi: Deputatul PSD Adrian Solomon, atac xenofob la angajatul care i-a cerut să poarte mască: „Băi Mustafa, eşti în România! Panaramă!” VIDEO

„Părea că trece printr-o criză, amestecând, neinteligibil, frustrările sale de acum 10 ani din politică. Fără legătură cu şedinţa, fără legătură cu realitatea, eu intrând în politică de curând. Doar debit verbal, tipic PSD, ca să te facă să renunţi la ceea ce încerci să faci. Stilul acela de politician care face circ, lui i se cuvine să spună, minute în şir, tot ceea ce îi trece prin cap, fără minim respect pentru interlocutor, fără nicio legătură cu fondul discuţiei, tu nu ai dreptul să ceri ca dezbaterea unui proiect să se concentreze pe argumente pro/contra”, a mai spus fostul ministru al Muncii.

Citeşte şi: Declaraţie şocantă a deputatului PSD Adrian Solomon: „Raed Arafat va face multă puşcărie în ţara asta” VIDEO

Deputatul PSD Adrian Solomon este cunoscut pentru ieşirile sale controversate. În iulie 2022, după izbucnirea pandemie de coronavirus, deputatul PSD Adrian Solomon l-a jignit pe un vânzător de la fast-food care îi ceruse să își pună masca de protecție.

Adrian Solomon a intrat în localul din Centrul vechi al Capitalei fără mască, moment în care casierul i-a spus „Puneți-vă, vă rog, masca”, potrivit înregistrării video publicate de Digi24.

În acel moment, Solomon a început să îl jignească pe casier și să utilizeze remarce xenofobe, cu trimitere la originea acestuia: „Băi Mustafa (…) ești în România aicea (…) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici! (…) Băi, panaramă!”

Solomon a continuat: „Nu te interesează dacă ăsta are dreptul la muncă în România, dar eu să port mască, da? Nu te interesează dacă are dreptul să muncească în România, dar eu când comand o șaorma în România, îmi iei buletinul, nu ți-e rușine? Arată-mi cartea verde a lu ăsta. Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?”.

În 2012, Adrian Solomon l-a amenințat cu moartea pe premierul de la acea dată, Mihai Răzvan Ungureanu. I-a transmis lui Ungureanu că va avea soarta lui Aldo Moro, un politician italian răpit şi ucis în 1978, dacă nu va trece pe la Primăria Bârladului pentru a se interesa de soarta cetăţenilor.