Horoscop 16 octombrie 2022. Dispute, certuri, conflicte, izbucnite din nimic. E un moment potrivit să aplici principiul „Zi ca ei şi fă ca tine”

Cuvintele-cheie ale zilei de azi sunt ceartă, conflict, scandal. Se iscă din te miri ce şi tind să ia amploare. Este recomandabil să nu puneţi paie pe foc, să vă retrageţi şi să vă ghinaţi după principiul "Zi ca ei şi fă ca tine".

15 oct. 2022, 15:21
Horoscop 16 octombrie 2022. Dispute, certuri, conflicte, izbucnite din nimic. E un moment potrivit să aplici principiul „Zi ca ei şi fă ca tine”

Horoscop 16 octombrie 2022 BERBEC

Situaţia financiară nu este foarte satisfăcătoare, de aceea, când cineva vă propune să vă asociaţi într-o afacere, primul impuls este să daţi curs propunerii. Nu o faceţi, totuşi, înainte să vă consultaţi cu partenerul de viaţă sau cu altă persoană care se pricepe cât de cât la afaceri. Această persoană v-ar putea deschide ochii asupra eventualelor riscuri.

Horoscop 16 octombrie 2022 TAUR

Profitaţi de această zi şi petreceţi cât mai mult timp alături de partenerul de viaţă. La locul de muncă s-ar putea să fie nevoie de voi astăzi, chiar dacă este duminică, să vi se solicite un lucru pe care doar voi îl cunoaşteţi.

Horoscop 16 octombrie 2022 GEMENI

Voi sunteţi măcinaţi de multe întrebări legate de trecut, de viața sentimentală. Este posibil ca un fost partener să revină în vieţile voastre şi să vă bulverseze. Ascultaţi-vă intuiţia şi nu faceţi lucuri pe care, curând, le-aţi putea regreta.

Horoscop 16 octombrie 2022 RAC

Va fi nevoie să faceţi un compromis în ceea ce priveşte un membru al familiei. Aţi putea fi şantajaţi emoţional şi să cădeţi în plasă, să faceţi un lucru pe care zilele viitoare să-l regretaţi.

Citeste si Horoscop 2023. Cele cinci zodii care vor începe bine anul viitor. Ce le aşteaptă în ianuarie

Horoscop 16 octombrie 2022 LEU

Există riscul unei dispute cu partenerul de viaţă din cauza banilor. Vă reproşează că sunteţi prea cheltuitori. Poate nu ar fi rău să vă reorganizaţi bugetul comun ţinând cont şi de sugestiile partenerului de viaţă.

Horoscop 16 octombrie 2022 FECIOARĂ

Aveţi tendinţa să deveniţi foarte pasionale, mai ales dacă este vorba despre flirturi. Încercaţi să vă domoliţi puţin pornirile pentru că există riscul unor dezamăgiri uriaşe. Mare grijă şi la bani, căci astrele nu prea ţin cu voi la acest capitol.

Horoscop 16 octombrie BALANŢĂ

Aveţi discuţii interesante cu cei dragi din familie, din care puteţi afla lucruri care să vă fie de folos cât de curând. O informaţie despre cineva la care aţi ţinut foarte mult vă poate bulversa.

Horoscop 16 octombrie 2022 SCORPION

Azi, faceţi uz de intuiţia voastră mai mult decât de obicei şi luaţi decizii bune. Poate fi vorba despre decizii pe care le-aţi tot amânat pe plan personal, dar şi pe plan profesional. Indiferent despre ce este vorba, fiţi sigur că luaţi decizia corectă.

Horoscopul zilei 16 octombrie SĂGETĂTOR

Ziua nu începe în cel mai plăcut mod. Vă sâcâie o persoană în vârstă şi nu sunteţi dispuşi să o ignoraţi. Dar o ceartă cu ea o să vă dea toată ziua peste cap. Încercaţi să fiţi mai prudenţi în discuţiile cu cei din jur, să nu le furnizaţi tot felul de informaţii cu care ar putea să vă atace.

Citeste si Horoscop karmic noiembrie 2022. Ultima lună de toamnă vine cu karma grea, o singură zodie are noroc

Horoscop 16 octombrie 2022 CAPRICORN

Este posibilă o călătorie neprevăzută şi sunteţi nevoiţi să cheltuiţi mai mult decât aveaţi în plan. Totodată, nu este exclus ca în această călătorie să cunoaşteţi persoane interesante de care să vă ataşaţi emoţional. Poate fi şi un viitor partener de viaţă, dar pot fi şi oameni deosebiţi care să vă acorde un sprijin nesperat la un moment dat în viaţă.

Horoscop 16 octombrie 2022 VĂRSĂTOR

Azi parcă toată lumea are ceva cu voi. Orice aţi spune, se găseşte cineva să vă contrazică şi să încerce să vă convingă că greşiţi. Nu vă încărcaţi negativ, lăsaţi-i ca pe ei. Ştiţi cum se zice: zi ca ei şi fă ca tine. Este momentul potrivit să vă ghidaţi după acest principiu.

Horoscopul zilei 16 octombrie PEŞTI

Sunteţi foarte inovativi azi. Cel mai încântat de această trăsătură a voastră va fi partenerul de viaţă. Dar şi restul celor dragi ar putea rămâne plăcut surprinşi de surprizele pe care le faceţi, azi, pentru ei şi ar putea să vă întoarcă acest gest foarte, foarte curând.