Moarte tragică în familia lui Nick Carter de la Backstreet Boys. Fratele lui, cântărețul Aaron Carter, a murit înecat la 34 de ani

Aaron Carter, un cunoscut cântăreț de muzică pop, fratele lui Nick de la Backstreet Boys, a murit la vârsta de 34 de ani. A fost găsit fără suflare, sâmbătă dimineață, în locuința sa din Lancaster.

05 nov. 2022, 23:06
Moarte tragică în familia lui Nick Carter de la Backstreet Boys. Fratele lui, cântărețul Aaron Carter, a murit înecat la 34 de ani

Aaron Carter ar fi murit înecat. Potrivit presei internaționale, trupul său neînsuflețit a fost găsit în piscină, în locuința lui din Lancaster, California. Unele surse spun că, de fapt, a fost găsit mort în cadă. Polițiștii au declarat presei că au primit un apel la 911 de la un vecin care indica că un bărbat s-a înecat. Și criminaliștii s-au deplasat la locul incidentului, însă momentan nu există indicii care să indice vreo crimă.

Aaron Charles Carter a fost un rapper, cântăreț și actor american. A devenit cunoscut la sfârșitul anilor 1990, după ce a lansat primele sale albume. La vârsta de șapte ani și-a lansat albumul de debut, iar la vârsta de nouă ani deja vindea un milion de copii în întreaga lume. Cel de-al doilea album al său, Aaron’s Party (Come Get It), din 2000, s-a vândut în trei milioane de exemplare în Statele Unite. Ulterior a început să meargă în turnee cu Backstreet Boys. Carter și-a făcut prima apariție solo, cântând un cover, „Crush on You”, de la The Jets, când a deschis concertul Backstreet Boys din Berlin, martie 1997. A apărut în emisiunea „Dancing with the Stars”, musicalul de Broadway „Seussical”, „The Fantasticks” și în diverse alte spectacole.

Aaron Charles Carter s-a născut pe 7 decembrie 1987, în Tampa, Florida, unde părinții săi, Jane Elizabeth și Robert Gene Carter (1952–2017), au condus o casă de bătrâni. Familia lui e originară din New York, unde s-a născut fratele său mai mare, Nick, din trupa Backstreet Boys. Pe lângă fratele său, are trei surori: sora geamănă, Angel (model), B.J. și Leslie.

Citește și Olguța Berbec este în doliu. ”Am fost lumina ochilor tăi și mi-ai dăruit tot ce ai avut mai bun pe lume”

Cântărețul a avut probleme, în trecut, cu dependența de droguri și a ajuns de mai multe ori în arest. El a dezvăluit că a fost diagnosticat cu „tulburare de personalitate multiplă, schizofrenie, anxietate acută și depresie maniacală”.

Controversele din viața lui Aaron Carter

Carter a avut o relație tumultoasă cu frații și surorile sale, iar multe din disputele lor au fost purtate pe rețelele sociale. În septembrie 2019, cântărețul acuzat-o de abuz sexual pe sora lui, Leslie, care a murit din cauza unei supradoze de droguri în 2012. El a spus că abuzul sexual a început la vârsta de 10 ani și s-a încheiat la 13 ani. De asemenea, și-a acuzat fratele, pe Nick, de la Backstreet Boys, de abuz și a dat de înțeles că acesta a abuzat și un membru de sex feminim din familie. Nick Carter a negat acuzațiile, iar el și sora lor, Angel, au cerut un ordin de restricție împotriva lui Aaron. L-au acuzat că a încercat să o omoare pe soția lui Nick, care era însărcinată la vremea aceea.

Citește și Anamaria Ferentz e în doliu. Artista traversează una dintre cele mai cumplite perioade din viața ei. „Să îți fie drumul lin…”