Olguța Berbec este în doliu. ”Am fost lumina ochilor tăi și mi-ai dăruit tot ce ai avut mai bun pe lume”

Sunt momente grele pentru Olguța Berbec și pentru soțul. Cei doi sunt în doliu, după ce bunicul lui Remus Novak s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut chiar de soțul artistei.

05 nov. 2022, 14:33

Olguța Berbec și soțul ei trec prin clipe dureroase, după ce bunicul artistului a încetat din viață. Anunțul trist a fost făcut de Remus Novak pe rețelele sociale, acolo unde a postat un mesaj emoționant, dar și o poză cu cel care a fost bunicul lui.

Remus Novak a avut o relație deosebită cu bunicul său, pe care îl alinta Tatu, iar trecerea în lumea celor drepți a bunicului l-a întristat profund.

🖤 Tatu…tu ai fost copilăria mea…ai fost în fiecare seara “Harap Alb”, “Prâslea cel voinic”, “Ursul păcălit de vulpe” sau “Ivan Turbincă”…

Am fost lumina ochilor tăi și mi-ai dăruit tot ce ai avut mai bun pe lume…
Acum ai plecat într-o lume mai bună…iar acolo Sus sper să fii la fel de fericit și mândru de mine așa cum ai fost mereu…

O să imi fie tare dor de tine Tatule…🖤🖤🖤”, a scris Remus Novak pe Instagram.

Scandalul monstru dintre Olguţa Berbec şi Niculina Stoican s-a mutat la tribunal

Interpreta de muzică populară Niculina Stoican a fost dată în judecată, fiind acuzată că ar fi furat piesa Olguţei Berbec. Cele două cântăreţe au avut înfăţişarea la Tribunalul Bucureşti, unde magistraţii le-au interogat cu privire la melodia „Dragoste veche și nouă”.

Olguța Berbec le-a spus judecătorilor că i-ar fi dat piesa cu drag dacă i-ar fi cerut-o, însă Niculina Stoican a ţinut-o pe a ei. În schimb, la un moment dat, a recunoscut a luat piesa cu bună ştiinţă deoarece a considerat c-ar fi „culeasă din folclor”, scrie Click.

Pe 14 iunie a avut loc înfățișarea la Tribunalul București. Pentru că era ultimul dosar, Olguţa Berbec şi Niculina Stoican au aşteptat pe holul instanţei aproape patru ore. Apoi, magistraţii le-au adresat întrebări fiecăreia dintre ele timp de trei ore pentru a încerca să înţeleagă motivul scandalului.

În faţa magistraţilor, Olguţa Berbec a susţinut că are probe pentru a dovedi autenticitatea piesei „Dragoste veche și nouă” care este înscrisă la Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România. Mai mult, interpreta apare ca autor al liniei melodice și versurilor, iar, în aceste condiţii, primește bani din drepturi de difuzare a acesteia.

De cealaltă parte, Niculina Stoican s-a apărat spunând că nu a auzit niciodată piesa Olguței Berbec. Cântăreaţa a afirmat că melodia pe care o interpretează îi aparţine şi că este culeasă din folclor.