Petrecere mare în familia lui Gigi Becali. Patronul FCSB îşi botează nepoata. Primele imagini de la eveniment

Petrecere mare în familia lui Gigi Becali. Fiica lui, Teodora, a născut al copil, iar astăzi are loc ceremonia de botez a micuţei. Latifundiarul din Pipera a lăsat deoparte supărările pe care le-a trăit în ultima perioadă cu echipa pe care o conduce, iar sâmbătă, s-a focusat pe familie.

12 nov. 2022, 18:55
Petrecere mare în familia lui Gigi Becali. Patronul FCSB îşi botează nepoata. Primele imagini de la eveniment
Petrecere mare în familia lui Gigi Becali

Petrecere mare în familia lui Gigi Becali, care s-a prezentat îmbrăcat impecabil la botezul celei de-a doua nepoate ale sale, atrăgând toate privirile.

Citeşte şi: Gigi Becali a fost prădat la stâna din Pipera. Hoţii au plecat cu oile în portbagaj

Petrecere mare în familia lui Gigi Becali

Patronul  a coborât din bolidul său pentru a participa la slujba de creștinare a micuței și, înainte de a intra în biserică, le-a dat câte o bancnotă de 100 de lei unui cerșetor și responsabilului cu parcarea.

Lăcașul de cult ales pentru acest eveniment a fost Biserica Sfântul Spiridon din București, unde a avut loc și botezul primei nepoate a omului de afaceri din Pipera.

Fiica lui Gigi Becali, Teodora Becali, este măritată cu Mihai Mincu, la adresa căruia patronul lui FCSB a avut, în trecut, doar cuvinte de laudă.

E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, spunea Gigi Becali, în urmă cu doi ani.

Ce obiceiuri avea Gigi Becali când juca la cazinou

Sorin Constantinescu, fost președinte al Asociației Cazinourilor din România, a dat detalii incredibile despre cum se comporta Gigi Becali în cazinouri și ce a făcut acesta pentru a se asigura că nu mai lăsat să intre.

Gigi Becali nu mai joacă de multă vreme în cazinou, de când a avut scandalul cu oamenii băgați în portbagaj. Îi plăcea să joace. La Blackjack sunt vreo 2.600 de oameni care numără cărți. Gigi Becali nu a ajuns la nivelul ăsta, dar se apropia.

Dacă ajungea, cazinourile l-ar fi oprit să joace. Era un client diferit, venea pentru adrenalină, pentru distracție. Am citit în presă că a dat cu un scaun în geam pentru a fi pus pe lista neagră! Știa că nu se poate abține. Așa i-ar interzice cazinoul să mai intre”, a declarat Sorin Constantinescu la GSP LIVE.