Putin începe să dea semne de slăbiciune şi numeşte luptele cu ucrainenii „dificile şi extrem de riscante”

Președintele rus Vladimir Putin a cerut guvernatorilor ruși să acorde o atenție deosebită ajutorului participanților ruși la conflictul din Ucraina. Liderul de la Kremlin a avut luni în acest sens o întâlnire de lucru cu guvernatorul teritoriului Altai, Viktor Tomenko, prin intermediul unei videoconferințe.

14 nov. 2022, 20:22
Putin începe să dea semne de slăbiciune şi numeşte luptele cu ucrainenii „dificile şi extrem de riscante”

Vladimir Putin a folosit termeni precum „luptă dificilă” vorbind despre război și a descris bătăliile cu armata Ucrainei ca fiind „extrem de riscante”, o exprimare rar întâlnită de la începutul războiului.

„Când comunic cu colegii mei, aproape toată lumea vorbește despre programele de sprijin care sunt dislocate în regiuni, despre sprijinul pentru militarii noștri și familiile lor, militarii care sunt implicați în activități de luptă dificile, sincere și extrem de riscante în cadrul unei operațiuni militare speciale (n. r.: cum numește Federația Rusă invazia în Ucraina)”, a spus Putin către Tomenko, relatează TASS, citat de Stiripesurse.

Putin i-a cerut guvernatorului să fie atent și la sprijinul pentru armată și familiile lor, să acorde „o atenție deosebită. ”

„Atenția asupra acestor probleme ar trebui să fie primordială”, a mai spus Putin.

Citeşte şi: Jens Stoltenberg îndeamnă la prudenţă: „Nu trebuie să subestimăm Rusia”

Preşedintele rus Vladimir Putin va organiza o întâlnire operaţională cu membrii permanenţi ai Consiliului de Securitate, săptămâna viitoare, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, pentru agenţia de presă rusă TASS. De asemenea, potrivit Moscow.Kremlin.Putin, emisiunea şefului de stat difuzată de televiziunea rusă Rossiya-1 TV, Putin va organiza şi o întâlnire cu Guvernul tot săptămâna viitoare.

Potrivit Moscow.KremlinPutin, emisiunea şefului de stat difuzată de televiziunea rusă Rossiya-1 TV, preşedintele va organiza şi o întâlnire cu Guvernul, săptămâna viitoare.

În plus, liderul rus plănuieşte să ţină o şedinţă a comitetului de organizare ”Victoria”, un organism consultativ al preşedintelui, înfiinţat în anul 2000 în vederea elaborării unei politici de stat unitare referitor la veterani şi educaţia patriotică a ruşilor.

Citeşte şi: Alexander Dughin revine, după ce a cerut moartea preşedintelui rus: „Suntem loiali lui Putin şi vom sprijini până la final operaţiunea militară”