Scad preţurile carburanţilor. Cât a ajuns să coste un plin de benzină

Carburanții auto continuă să se ieftinească. Petrom a scăzut prețul la benzina și motorină, pentru a treia zi consecutiv, pe fondul scăderii cotațiilor internaționale.

22 nov. 2022, 10:18
Scad preţurile carburanţilor. Cât a ajuns să coste un plin de benzină

Stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București afișa pe 22 noiembrie 2022, în aplicația Petrom, un preţ de 7.58 lei pentru un litru de benzină standard, în timp ce prețul motorinei standard este de 8,79 lei/litrul. După aplicarea subvenţiei, preţurile ajung la 7,08 lei pe litru la benzină și 8,29 lei pe litru la motorină.

Faţă de preţurile afişate luni, motorina și benzina s-au ieftinit cu 5 bani pe litru.

Citeşte şi: Care sunt alimentele care se vor scumpi de la 1 ianuarie. Românii vor plăti mai mult și pentru anumite servicii

Potrivit Economica.net, este a treia reducere consecutivă de preț a carburanților auto, precedenta având loc chiar luni, când motorina s-a ieftinit cu patru bani pe litru, asta după ce în week-end benzina și motorina s-au ieftinit cu câte cinci bani pe litru.

Ieftinirile au re-început în 17 noiembrie, după o lună în care prețurile la carburanți au crescut în 15 rânduri, cumulând o scumpire de 63 de bani pe litru.