Doliu imens în fotbal. S-a aruncat de la etajul 8 după ce a sărbătorit victoria echipei sale

Karim Gazzetta, un fotbalist elvețian de 27 de ani, a murit după ce s-a aruncat de pe o clădire din Mostar.

22 nov. 2022, 11:40
Doliu imens în fotbal. S-a aruncat de la etajul 8 după ce a sărbătorit victoria echipei sale

Doliu în fotbal. Un jucător s-a aruncat de la etajul 8 dupa ce a sarbatorit victoria echipei sale. Karim Gazzetta, un fotbalist elvețian de 27 de ani a murit după ce s-a aruncat de pe o clădire. Clubul bosniac de fotbal Zrinjski a confirmat „moartea tragică” a unuia dintre jucătorii săi, mijlocașul de origine elvețian, Karim Gazzetta, după ce presa locală a anunțat că acesta s-a sinucis în cursul zilei de ieri la Mostar.

Doliu în cinematografie! A murit la doar 47 de ani. Era una dintre cele mai îndrăgite actrițe, a jucat într-un serial care a făcut furori în toată lumea

Doliu în fotbal. Portalul bosniac Hercegovina.info a relatat că Gazzetta a căzut de la etajul opt al unei clădiri de pe strada unde locuia în Mostar, un oraș din sudul Bosniei-Herțegovina.

Portalul notează că Gazzetta a sărbătorit cu o zi înainte de a se sinucide, alături de restul echipei, victoria cu Borac Banjaluka în derby-ul din ultima zi a părții de toamnă a sezonului, care i-a permis echipei Zrinjski să termine pe primul loc în prima divizie bosniacă.

Anamaria Ferentz e în doliu. Artista traversează una dintre cele mai cumplite perioade din viața ei. „Să îți fie drumul lin…”