Doliu în cinematografie! A murit la doar 47 de ani. Era una dintre cele mai îndrăgite actrițe, a jucat într-un serial care a făcut furori în toată lumea

Actrița Nicki Aycox, cunoscută pentru rolul pe care l-a avut în serialul de succes "Supernatural", a murit la vârsta de doar 47 de ani.

21 nov. 2022, 22:08
Doliu în cinematografie! A murit la doar 47 de ani. Era una dintre cele mai îndrăgite actrițe, a jucat într-un serial care a făcut furori în toată lumea

Toată echipa serialului „Supernatural” este în doliu. Actrița Nicki Aycox și-a pierdut viața la doar 47 de ani din cauza leucemiei.

Nicki Aycox a devenit cunoscută datorită rolului lui Meg Masters din „Supernatural”, în care a jucat alături de Jared Padalecki și Jensen Ackles.

„Cumnata mea frumoasă, deșteaptă, neînfricată și incredibil de talentată, Nicki Aycox Raab, a încetat din viață ieri, cu fratele meu, Matt Raab, lângă ea. Nicki și Matt au avut o viață minunată în California. Ea a fost cu siguranță o luptătoare și toți cei care o cunoșteau au iubit-o.”, a scris cumnata actriței în data de 17 noiembrie, pe Facebook.

Creatorul serialului „Supernatural”, Eric Kripke, a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de Twitter.

Citește și Mara Bănică, în doliu. Jurnalista este distrusă de durere: „S-a stins astăzi dimineaţă. Suntem şocaţi. Anesteziaţi”

„Șocat să aud că minunata #NickiAycox, prima noastră #MegMasters, a murit. Prea tânără. Era o plăcere să fii în preajma ei și dădea replici ca mierea și veninul. Mă minunez de faptul că a făcut un cuvânt ca ‘lackluster’ legendar.”, a scris Kripke.

Nu a fost dezvăluită cauza oficială a morții, dar se știe că Nicki a dus o luptă de ani de zile cu leucemia. „Bună tuturor! Îmi pare rău pentru timpul în care am lipsit. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni, dar totul are sens acum. Am devenit foarte bolnavă și m-am gânditt că am Covid în ianuarie, februarie. Am sfârșit în spital, diagnosticată cu leucemie.”, povestea actrița.

Citește și Doliu în lumea sportului! A murit o legendă, de şapte ori campion mondial