Horoscop WEEKEND 25-27 noiembrie 2022. Norocosul Jupiter a ieşit din retrograd, se anunţă două zile de vis

Un weekend ca acesta permite contacte incredibile care iti vor furniza informatie care inspira la schimbare.

25 nov. 2022, 06:27
Horoscop WEEKEND 25-27 noiembrie 2022. Norocosul Jupiter a ieşit din retrograd, se anunţă două zile de vis

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 25-27 noiembrie 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana sta sub semnul lui Jupiter, proaspat iesit din retrograd. Daca increderea in sine a primit cateva lovituri in ultima vreme, acum este sansa ta de a te recupera. Te-ai indoit de tine suficient de mult. Aminteste-ti ca nu exista nimeni pe pamant exact ca tine. Ai de facut contributii unice pe care nimeni altcineva nu le poate face, asa ca nu te mai abtine.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Inca sunt destule subiecte la care sa tot revii. Unele proiecte vor fi in intarziere si vor necesita timp mai mult, dar asteptarea si comunicarea ta trebuie sa mearga usor. Foloseste aceste zile pentru liniste si meditatie. Asta iti va permite ca puterea mentala sa se regenereze si sa te ajute sa vorbesti cu eficienta cu oricine are nevoie de o vorba buna.

Autocontrolul este un subiect arzator pentru moment pentru tine si desigur pentru oricine din viata ta. Incetineste ritmul, ramai rabdator si calm si permite procesului de invatare sa se manifeste in mod natural.

Horoscopul iernii. Zodiile cu lipici la bani până la Mărţişor. Noroc fantastic la bani timp de trei luni
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Foloseste-ti talentele speciale in aceste zile ca sa intelegi unde iti spune intuitia sa te duci, constient de emotiile tale care poarta in ele mai multa intelepciune decat oricare vorbe ale altora.

Pare sa nu fie suficient spatiu pentru toate lucrurile de facut in acelasi timp. Prioritizeaza si incearca sa tii focusul clar. Asta iti permite sa te conectezi la ce ai de facut si sa iti duci proiectele la punctul de final. Sunt posibile mari revelarii deci relaxeaza-te, bucura-te de tine si permite mintii sa calatoreasca hai hui.

Citește și: Cristina Demetrescu, horoscop noiembrie 2022. Schimbări care marchează viața zodiilor „Avem un Marte retrograd în zodia Gemeni. Este o planetă a acțiunii”

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Acestea sunt zile destinate prieteniilor si comunicarii atunci cand socializezi si te conectezi cu cei din mediul tau de suflet ce par mai importanti decat orice ai avea de facut. Un weekend ca acesta permite contacte incredibile care iti vor furniza informatie care inspira la schimbare. Nu ramane intepenit intr-un singur loc prea mult timp.

Ramai in misare si fa totul simultan. Esti capabil sa setezi prioritati clare in minte si sa folosesti ideile ca sa faci schimbari de directie ori de cate ori ceva trebuie abordat altfel.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.