Cristina Demetrescu, horoscop noiembrie 2022. Schimbări care marchează viața zodiilor „Avem un Marte retrograd în zodia Gemeni. Este o planetă a acțiunii”

Nativii din zodiac vor avea parte de numeroase schimbări în viețile lor la începutul lunii noiembrie.

31 oct. 2022, 16:05
Cristina Demetrescu, horoscop noiembrie 2022. Schimbări care marchează viața zodiilor „Avem un Marte retrograd în zodia Gemeni. Este o planetă a acțiunii”

Cristina Demetrescu, horoscop noiembrie 2022. Astrologul Cristina Demetrescu spune că începe o perioadă foarte interesantă pentru unii nativi din zodiac. Primele două săptămâni vor fi destul de încărcate, abia la jumătatea lunii vin surprizele pentru nativi.

Cristina Demetrescu, horoscop noiembrie 2022. „Urmează cele două săptămâni în care va culmina o eclipsă totală de Lună în zodia Taurului, care aduce foarte mult imprevizibil. Taurul are legătură cu banii, oamenii trebuie să se repoziționeze și să ne adaptăm la schimbări, pentru că degeaba ne revoltăm. Universul mai răstoarnă lucrurile. Ne confruntăm cu o altă repoziționare a energiilor.

Avem un Marte retrograd în zodia Gemeni. Este o planetă a acțiunii, nu foarte puternică, dar este enervant ce face ea acolo. Dezinformează, ne bagă în tot felul de ezitări. Trebuie să ne bazăm pe fler și să ne dăm seama care e direcția bună. Nu sunt indicate operațiile care nu sunt urgente.

Planetele personale sunt în Scorpion, Soarele, Mercur, Venus. Este un teritoriu foarte obscur. Nu ne putem controla emoțiile. Sentimentele devin copleșitoare. Jupiter se întoarce în Pești. El finalizează pandemia, termină niște lucruri care ne-au supărat. Ne ajută să ne vindecăm. Între 22 noiembrie și 20 decembrie, pot să spun că este epoca minunilor”, a explicat celebrul astrolog la Pro TV.

Citește și Horoscop noiembrie 2022, cu Mihai Voropchievici: „Este o lună lift. Unde apare 2, te aştepţi şi la bine şi la rău”

Iată previziunile pentru începutul lunii noiembrie

Berbec

Pentru că planetele sunt în Scorpion și eclipsa are legătura cu banii, Berbecul este posibil să pornească proiecte noi, în secret, pentru care va face niște împrumuturi. Perioada următoare este foarte riscantă financiar.

Taur

„Taurii sunt considerați vedetele acestei perioade”, după cum a dezvăluit celebrul astrolog. Eclipsa de lună afectează în special femeile, dar dacă un nativ al acestei zodii participă la un concurs, are toate șansele să-l câștige.

Citește și Mesaj RUNE pe ZODII 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Runa FEHU aduce noroc şi prosperitate pentru o zodie

Gemeni

Pentru Gemeni, eclipsa se așază pe cea mai dificilă casă, cea a bolilor sau a dușmanilor. Nativii pot să atragă anumite animozități. Nu este mereu conștient de felul în care poate răni involuntar pe cineva.

Rac

Racii sunt într-o masă de emoție intensă. Trăiesc sentimente și dorințe noi pe care nu le controlează foarte bine și nu prea se pot concentra la muncă. Amână lucruri importante.

Leu

Leii sunt pe cai mari și în calea lor apar oportunități profesionale deosibite, însă riscă să le piardă dacă lasă temerile sau părerile familiei să-i tragă în jos.

Fecioară

Fecioarele trec prin numeroase schimbări care le-ar putea da peste cap. Unii nativi își vor dori să învețe, să plece din țară sau să câștige mai mult, iar alții, în schimb, se decid să muncească mai puțin.

Balanță

Balanțele trebuie să renunțe la anumite lucruri. Dacă pierd ceva, câștigă pe de altă parte, astfel că nu trebuie să se oftice atunci când se întâmplă.

Scorpion

Eclipsa afectează Scorpionii în ceea ce privește viața amoroasă, relația cu partenerii. Persoanele iubite ar putea veni cu planuri de schimbare foarte bune. Cei cu parteneriate de afaceri sunt sfătuiți să ceară un audit.

Săgetător

Săgetătorii au nevoie să facă investigații medicale pentru a descoperi cauzele anumitor dureri. Sunt setați pe muncă, vor să facă performanță.

Capricorn

Capricornii devin mult mai creativi. Pot fi mai sceptici în privința unor idei fixe despre felul în care trebuie să-și managerieze viața. Apar iubiri noi.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să se întoarcă la un anumit fundament al unor castele de nisip pe care le-au clădit urmându-și anumite idealuri. Unii pot avea nevoie de terapie, iar alții să iasă din anumite relații.

Pești

Faptul că Jupiter, marele benefic, se întoarce în zodia Peștilor, îi ajută să-și rezolve toate problemele și să-și ia viața în mâini. Totul depinde de dialog, trebuie să-și spună punctul de vedere și să nu mai considere că sunt nevoiți să se sacrifice pentru fericirea altora.