Zodia care în 2023 ar putea rămâne singură. Astrologul Mariana Cojocaru dezvăluie care sunt nativii care vor fi părăsiți

Mai este puțin și anul 2022 se sfârșește, așa că toată lumea așteaptă cu sufletul la gură anul ce vine. Pentru nativii din această zodie anul ce vine nu este chiar cel mai bun din viața lor.

06 dec. 2022, 20:03
Zodia care în 2023 ar putea rămâne singură. Astrologul Mariana Cojocaru dezvăluie care sunt nativii care vor fi părăsiți

Mai este puțin și anul 2022 se sfârșește, așa că toată lumea așteaptă cu sufletul la gură anul ce vine. Astrologul Mariana Cojocaru dezvălui care zodie va suferi de singurătate în anul ce vine.

Zodia care în 2023 ar putea rămâne singură

Astrologul le recomandă nativilor din aceste zodii să rămână calmi. Se pare că pentru Pești se anunță un an nu tocmai bun.

”Provocările de care ai parte pe plan familial nu vin, surprinzător, din partea celor dragi ai casei, ci din direcția rudelor partenerului care par să aibă un dinte împotriva ta. Meciurile dintre voi s-ar putea să fie mai puțin amicale decât în anii trecuți, dar dacă iei atitudine, cu siguranță va fi mai bine între voi decât în ultima perioadă. În primul trimestru al anului, nu se prefigurează mari surprize pe acest plan, indiciu cum că atmosfera din căminul personal, dar și cele părintești al tău și al partenerului este liniștită și nu-ți pregătește nimic. Oricare ar fi situația însă, nu preda armele atât de ușor. Sau mai bine fă-o, dar asigură-te că ai asupra ta o doză mare de diplomație”, avertizează astrologul.

Citește și : Horoscop Mariana Cojocaru decembrie 2022. Karma adună într-o lună toate cumpenele de peste an. Doar două zodii scapă de Lilith

Nici în a doua jumătate a anului lucrurile nu se vor schimba pentru acești nativi. Ba din contră lucrurile pe plan sentimental nu par deloc să ducă în direcția bună.

”În al treilea trimestru al anului, se prea poate ca unul dintre copii să sufere de o anumită problemă de sănătate care să vă facă mijlocul verii, dar mai ales luna iulie, nu tocmai cea mai fericită. Poate că dacă ai petrece mai mult timp cu el/ea și ai încerca să înțelegi cauzele emoționale ale afecțiunii, ai putea să-l/o ajuți mai mult decât credeai. În al treilea trimestru al anului, se prea poate ca unul dintre copii să sufere de o anumită problemă de sănătate care să vă facă mijlocul verii, dar mai ales luna iulie, nu tocmai cea mai fericită. Poate că dacă ai petrece mai mult timp cu el/ea și ai încerca să înțelegi cauzele emoționale ale afecțiunii, ai putea să-l/o ajuți mai mult decât credeai. Te așteaptă un an 2023 destul de dificil pe plan familial și casnic, dar nu între-atât de complicat încât să te pierzi cu firea și să nu mai știi ce să faci. Păstrează-ți cumpătul, caută să-i înțelegi pe cei dragi ai tăi și ai partenerului și vei vedea că lucrurile vor evolua totuși într-o direcție potrivită”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru conform showblitz.

Citește și : Cea mai frumoasă amintire de Crăciun a lui Andrei Aradits este şi cea mai tristă: „Nu am cum să uit lacrimile celor care auzeau colindele pentru ultima oară”