Cea mai frumoasă amintire de Crăciun a lui Andrei Aradits este şi cea mai tristă: „Nu am cum să uit lacrimile celor care auzeau colindele pentru ultima oară”

În apropierea sărbătorilor, Andrei Aradits şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre ce înseamnă pentru el Crăciunul, depre cele mai frumoase, dar şi despre cele mai triste amintiri pe care le are despre sărbătoarea Naşterii Domnului.

06 dec. 2022, 17:55
Cea mai frumoasă amintire de Crăciun a lui Andrei Aradits este şi cea mai tristă: „Nu am cum să uit lacrimile celor care auzeau colindele pentru ultima oară”

Andrei Aradits dezvăluie că, în familia lui, toate Crăciunurile arată la fel: mâncare bună şi discuţii despre politică. Actorul se bucură că 2022 este pe sfârşite şi aşteaptă cu nerăbdare anul 2023 de la care aşteaptă să vină cu mai mulţi bani.

2022 a fost cam cel mai stupid an. Aș vrea să-l uit definitiv. Sper ca 2023 să fie mai blând și să conțină finanțe multe și nemeritate […] Va fi probabil aproape la fel ca în celelalte Crăciunuri. Familie, sarmale, cozonac, slană, palincă… discuții despre politică internațională… ca niște români adevărați vom dezbate ce e de făcut cu lumea asta și vom identifica vinovații!„, dezvăluie actorul într-un interviu pentru spectacola.ro

Despre obiceiurile de sărbători, actorul dezvăluie că are unul singur de la care nu se abate niciodată: „Curățenia… o pacoste!

Citeste si Andrei Aradits i-a întors vorba lui Măruță: „Te întreb sincer. Tu crezi că ești valoros?”. Reacția prezentatorului

Şi tot la capitolul obiceiuri de Crăciun, Aradits a dezvăluit şi numele filmului pe care obişnuieşte să-l vizioneze în această perioadă. Sau pe care obişnuia, căci are de gând să se reorienteze.

„Într-un timp a fost „Love actually”, dar acum cred că a expirat. O să mă întorc la favoritul meu din tinerețe: „It’s a Wonderful Life””, dezvăluie actorul.

Andrei Aradits dezvăluie amintirea de Crăciun care l-a marcat cel mai mult: „Nu am cum să uit lacrimile celor care auzeau colindele pentru ultima oară”

Dar Naşterea Domnului vine, în fiecare an, pentru Andrei Aradits cu o amintire pe care nu şi-o poate scoate din minte: o amintire pe cât de tristă, pe atât de frumoasă, susţine actorul.

În tinerețe mergeam să cântăm colinde peste tot: la magazine, prin blocuri, pe la casele oamenilor. Înainte să pornim sezonul, mergeam să cântăm în spital. Graviduțele de Crăciun erau absolut înduioșătoare, dar îmi aduc aminte și de lacrimile pacienților de la oncologie care auzeau colinde pentru ultima oară. Chiar dacă e tristă, asta e amintirea cea mai frumoasă.

Din copilărie nu-mi aduc aminte multe chestii. Țin minte că, dacă găseam cadourile înainte de eveniment, alea nu se puneau și eram îndreptățit la unele noi. Și scotoceam toată casa să le dibuiesc. Cel mai mult am iubit o minge de volei, de piele, albă. Cred că am dormit cu ea lângă pernă. În sfârșit aveam și eu minge de piele și hotăram cine joacă și cine nu! Era unu’ în spatele blocului cu minge de piele și te dădea afară dacă pierdea”, dezvăluie cu nostalgie actorul.

Citeste si Lia Bugnar, reacție sfidătoare la adresa lui Theo Rose: ”Nu am vorbit în viața mea cu ea. Ați vorbit de o sarcină?”