O femeie de 62 de ani are cinci iubiți: „Sunt prieteni speciali. Nu se cunosc, dar știu despre asta”

Carol Vorderman este prezentatoare TV și se laudă la 62 de ani cu o viață personală foarte interesantă. Femeia are cinci parteneri.

16 ian. 2023, 10:34
O femeie de 62 de ani are cinci iubiți: „Sunt prieteni speciali. Nu se cunosc, dar știu despre asta”
Carol Vorderman este extrem de fericită cu cei cinci parteneri pe care îi are

Carol Vorderman este o prezentatoare de televiziune galeză și are o viață amoroasă foarte neobișnuită. Ea spune că a renunțat de mult să mai fie implicată într-o singură relație și are în prezent cinci parteneri.

Carol este o adevărată personalitate în media galeză și a devenit cunoscută datorită apariției sale din seria  Countdown timp de 26 de ani, din 1982 până în 2008.

Citește și: O femeie și-a luat rochie de mireasă și s-a căsătorit cu ea însăși: „Nu am vrut să mă simt singură”

Vedeta este singură din 2007, când s-a despărțit de jurnalistul Des Kelly. Aceasta a mai fost căsătorită de două ori, cu Cristopher Mather, din 1985 până în 1986 și cu Patrick King, din 1990 până în 2000, având doi copii cu acesta.

Citește și: Imagini emoționante la bordul aeronavei! Și-a cerut iubita în căsătorie în timpul zborului. Ea nici măcar nu știa că se află în același avion – VIDEO

Invitată la podcastul „Rule Breakers” al lui Michelle Visage, Carol a mărturisit că are cinci „prieteni speciali” cu care se întâlnește concomitent, după ce în urmă cu un deceniu a renunțat să mai fie implicată într-o relație monogamă.

„Nu se cunosc, dar știu despre asta. Este o relație foarte sinceră. Cu unul dintre ei a durat de mai mulți ani decât a doua mea căsătorie. Da, sunt peste 10 ani. Cu altul sunt de șapte ani. Este un astronaut. M-a sunat de la stația spațială”, a declarat Carol Vorderman.