Marea Britanie: Moş Crăciun, ameninţat cu moartea

"Dă-mi cadourile sau vei muri!". Aşa i-a scris o adolescentă Moşului, somându-l să-i aducă cel puţin două dintre cadourile costisitoare care figurau pe o listă lungă.

RomaniaTV.net
14 dec. 2011, 18:59
Marea Britanie: Moş Crăciun, ameninţat cu moartea

Mekeeda Austin are numai 13 ani, trăieşte în Marea Britanie şi are deja pretenţii de miliardară răsgâiată. Ea nu s-a mulţumit doar să-l ameninţe cu moartea pe Moş Crăciun, ci a „plusat”, avertizându-l că, dacă nu îi va îndeplini dorinţa, o să-i omoare şi renul şi va face din el mâncare, pe care o va da la săraci, scrie Daily Mail, în ediţia online.

Între pretenţiile de Crăciun, pe lista Mekeedei figurau un telefon mobil Blackberry, un costum de designer, o pereche de ochelari şi bani. I-a cerut Moşului să îi aducă „în carne şi oase” pe tinerii artişti Justin Bieber şi Austin Mahone. La sfârşit, înainte de semnătură, Mekeeda l-a avertizat : „Două din astea sau vei muri!”

Când a dat întâmplător de lista fiicei sale, umblându-i prin ghiozdan, mama fetei, Tracey Soares, a fost surprinsă. Apoi a luat-o drept glumă şi le-a declarat reporterilor de la Daily Mail că face tot ce-i va sta în putinţă pentru a-i satisface dorinţele.

Ştiu că pare o răsfăţată, dar aş vrea să-i pot lua tot ceea ce şi-a dorit, pentru că, altfel, nu e bine să vezi şi partea rea din ea (…) Aş sări peste Mahone şi Bieber„, dar nu peste telefon, chiar dacă ea pierde frecvent telefoane „şi nici acesta nu va fi mult în posesia ei, dar se va înfuria dacă nu o să-l primească„, a mai spus cu resemnare mama fetei.

Tracey a descris-o pe fiica ei ca fiind o fire veselă şi antrenantă, dar în acelaşi timp şi absurd de solicitantă. A spus că face mult sport şi că îi plac petrecerile şi că este hiperactivă. „Acum s-a mai potolit, de când e la gimnaziu, dar când era mică, avea tot timpul probleme„, a mărturisit Tracey.

Când a fost întrebată de ce a scris acea scrisoare cu ameninţări, Mekeeda a mărturisit că era furioasă, crezând că nu va primi toate cadourile pe care le ceruse. „Chiar dacă mama mi-a descoperit scrisoarea, tot mai cred că voi primi o mare parte din lucrurile pe care le-am cerut. Nu văd ce poate fi rău cu acea scrisoare. Vreau toate acele cadouri şi nu văd de ce nu le-aş putea primi„, susţine în continuare adolescenta.