Ruby, surprinsă cu ciorapii rupţi şi cu mâna în zonele intime la un eveniment caritabil

Numeroase vedete din showbiz-ul românesc s-au strâns, miercuri seara, într-un club de fiţe din Capitală pentru a concerta într-un scop caritabil. Printre ei s-a numărat şi Ruby, care a oferit un spectacol incendiar. Pe scenă, cântăreaţa a fost fotografiată în ipostaze nu tocmai plăcute.

21 mart. 2013, 18:27

Peste 25 de artişti au urcat miercuri seara pe scenă pentru a o ajuta pe Camelia Rusu, diagnosticată cu leucemie, să strângă cei 150.000 de euro necesari pentru a-i salva viaţa. Din lista de vedete nu a lipsit nici Ruby, care a făcut un show incendiar, scrie cancan.ro.

Din păcate, atunci când a urcat pe scenă, admiratorii săi au putut observa că artista avea ciorapii rupţi.

Mai mult, lipsită de inhibiţii, şi recunoscută pentru stilul ei rebel, Ruby şi-a ţinut mâna în zonele intime şi în timp ce cânta.

Camelia Rusu duce o luptă dură pentru viaţă. Până în mai 2012 a fost o fată normală, însă în urma unor vânătăi şi a unor puncte roşii, Camelia s-a prezentat la un medic. A fost diagnosticată cu Leucemie Acută Mieloblastică (LAM4), iar singura speranţă pentru ea este un transplant de măduvă. Costurile operaţiei se ridică la 150.000 de euro, sumă de care nici ea, nici apropiaţii săi nu dispun.

CITEŞTE AICI: Povestea Cameliei Rusu

Pentru a o salva şi a avea o viaţă normală, fata are nevoie URGENT de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Cei care doresc să întindă o mână de ajutor o pot face prin următoarea modalitate:

Transfer bancar în conturile:

Raiffeisen Bank – LEI RO98 RZBR 0000 0600 1284 0362 Titular: Rusu Vasile

Raiffeisen Bank – EURO RO53 RZBR 0000 0600 1497 2844 Titular: Rusu Vasile

Pentru donaţii prin sistemul PayPal, se poate accesa site-ul Cameliei: kmy.ro