Măcelar ucis de porcul pe care se pregătea să-l sacrifice în abator. Filmul tragediei

Un măcelar a fost ucis într-un abator din Hong Kong chiar de către porcul pe care se pregătea să-l sacrifice, din cauza unei erori tehnice.

25 ian. 2023, 08:17
Măcelar ucis de porcul pe care se pregătea să-l sacrifice în abator. Filmul tragediei
Măcelar ucis de porcul pe care se pregătea să-l sacrifice în abator. Filmul tragediei

Măcelarul avea 61 de ani și lucra în abatorul Sheung Shui, aproape de granița cu China continentală. Fără să realizeze ce va urma, măcelarul și-a pregătit satârul pentru a tăia porcul, însă animalul s-a zbătut și și-a ucis călăul. Bărbatul a împușcat mai întâi porcul cu un dispozitiv electric de asomare, pentru a-l paraliza. Porcul și-a revenit brusc și a început să se zbată. Bărbatul a fost trântit la pământ și, în cădere, și-a provocat o rană de 40 de centimetri chiar cu satârul cu care urma să sacrifice animalul, anunţă CNN.

Citeşte şi: Amalia Bellantoni încearcă să readucă la viaţă un câine mort. Imagini tulburătoare cu vedeta care îi face respiraţie gură la gură patrupedului

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta și au fost nevoiți să constate decesul acestuia. Desigur, în acest caz s-a ridicat problema siguranței muncii din abator, urmând a fi luate măsuri pentru a îmbunătăți regulile de siguranță.

Citeşte şi: Cine e Eric, chirurgul estetician care s-a sinucis după ce mai multe paciente l-au acuzat că le-a drogat și violat. Faptele oribile s-ar fi întâmplat în timpul procedurilor medicale

Departamentul local de Muncă din Hong Kong și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate. Mai mult, a transmis faptul că și a precizat că o anchetă este în desfășurare cu privire la moartea măcelarului. Conform polițiștilor, cauza morții nu este încă cunoscută cu exactitate.