Amalia Bellantoni încearcă să readucă la viaţă un câine mort. Imagini tulburătoare cu vedeta care îi face respiraţie gură la gură patrupedului

Amalia Bellantoni are o relaţie cu totul specială cu animalele, pe care le iubeşte ca pe ochii din cap. Recent, vedeta a făcut un gest tulburător pentru unul dintre câinii care îi păzesc ferma.

14 ian. 2023, 15:00
Amalia Bellantoni încearcă să readucă la viaţă un câine mort. Imagini tulburătoare cu vedeta care îi face respiraţie gură la gură patrupedului

Amalia Bellantoni a încercat să resusciteze un câine mort. Afacerista nu a putut accepta faptul că patrupedul şi-a dat ultima suflare, aşa că nu a stat nicio secundă pe gânduri şi a început să-i aplice manevre de resuscitare: respiraţie gură la gură şi masaj cardiac. Din păcate, în ciuda eforturilor vedetei, câinele nu a mai prezentat semne vitale.

Scenele tulburătoare au fost surprinse de unul dintre cei doi copii ai vedetei.

Recent, Amalia Bellantoni le-a solicitat donaţii iubitorilor de animale pentru îngrijirea animaluțelor de la fermă, iar aceştia au fost cât se poate de prompţi.

Citeste si EXCLUSIV Adina Buzatu şi Amalia Bellantoni, val de miştouri la adresa lui George Buhnici: „Dacă astfel de afirmaţii ar fi făcute de Carmen Brumă, ai înţelege”/”M-am conformat: mi-am luat piele fără vergeturi, fără celulită”

La începutul anului trecut, afacerista a fost protagnista unei scene care a avut în prim-plan, desigur, tot un căţel, scenă prezentată în cadrul reality show-ului ”La Famiglia”. După ce s-a urcat pe un acoperiș pentru a avea o mai mare rază de acțiune în căutările unui câine rătăcit, Amaliei Bellantoni i s-a făcut rău de înălțime.

Amalia Bellantoni, coborâtă de pe acoperiş cu excavatorul

Aşa că a cerut ajutorul soţului care, din fericire, se afla prin zonă, pe un excavator. Câinele și-a făcut în cele din urmă apariția atunci când a vrut el. În schimb, Amalia a rămas însă înțepenită pe acoperiș, la 2 metri deasupra solului.

M-am urcat degeaba, pentru că eu țipam, dar el nu mă auzea și atunci am zis să cobor, numai că repercursiunile unei vieți de însoțitor de bord, după 19 ani … Eu am ceva probleme în anumite momente, amețeli … în momentul în care sunt la o anumită distanță de sol. Acolo era un vânt foarte mare și practic am clacat. Mi-a fost frică să mai cobor, a fost un moment în care m-am blocat și nu m-am mai putut concentra în a coborî.

Am cerut ajutorul soțului, care lucra pe excavator și s-a gândit să vină să mă ia cu excavatorul, că doar nu era să mă arunc în brațele lui. A făcut totuși un lucru destul de bun, pentru că la acea distanță – și nu cântăresc chiar cât un fulg – doar cu excavatorul mă mai putea da jos”, a povestit Amalia Bellantoni, la Antena Stars, în cadrul reality show-ului ”La Famiglia”.

Citeste si EXCLUSIV Amalia Bellantoni, foc şi pară pe guvernanţi: „Este o bătaie de joc pentru o întreagă populaţie”. Ce soluţie a găsit pentru a combate scumpirile