Bianca Pop este gravidă în 6 luni. Ce sex are bebelușul: „Eu tot ziceam că sunt balonată, că m-am îngrășat”

Bianca Pop este gravidă în 6 luni. Fosta ispită de la Insula Iubirii a avut parte de o adevărată surpriză când a aflat că este însărcinată. Bruneta credea că este doar balonată din cauza alimentelor pe care le consuma.

06 mart. 2023, 18:59
Bianca Pop este gravidă în 6 luni. Ce sex are bebelușul: „Eu tot ziceam că sunt balonată, că m-am îngrășat”
Bianca Pop este gravidă în 6 luni

Bianca Pop este gravidă în 6 luni. După ce s-a stabilit în Spania alături de partenerul ei, George Tomaziu, acum bruneta a dat vestea cea mare. Vedeta urmează să devină mamă pentru prima dată și susține că abia în luna a cincea de sarcină a aflat că va fi mămică.

Citește și: Bianca Pop, la un pas să-și piardă viața: „Nu știu dacă mai eram astăzi”

Bianca Pop este gravidă în 6 luni

Acum, fosta ispită de la Insula Iubirii e în luna a șasea, iar în această vară urmează să aducă pe lume o fetiță. Ea a mai precizat că nu a avut deloc grețuri și stări de rău și tocmai și din acest motiv a aflat atât de târziu că urmează să fie mamă pentru prima dată.

Mă simt bine, peste 2 săptămâni voi intra în luna a șasea. Voi avea o fetiță. Mă simt foarte bine, nu am avut deloc grețuri și nici nu mi-a fost rău. Eu am aflat aproape la cinci luni de sarcină că sunt gravidă. Eu tot ziceam că sunt balonată, că m-am îngrășat, nu acceptam, iar George tot zicea că nu, că ești însărcinată. Îmi spuneam eu singură că m-am balonat, că am băutut sucuri, că am mâncat. Nu aveam gr             ețuri, nu nimic.

Mami mi-a tot zis că sunt însărcinată și mi-am făcut un test, a ieșit o linie roșie și una rozalie. M-am dus după la spital și când mi-a făcut ecografie mi-a zis că ce mare e, ce mișcă, am rămas înțepenită, nu mă așteptam, am rămas mută. Nu eram pregătită, în primele două zile am fost șocată, depresivă. Nu am planificat.

O să fie fetiță. George abia așteaptă să o vadă, să o strângă la piept. Am niște emoții, îmi e foarte frică, chiar dacă mi-am făcut atâtea operații la sâni, la nas, dar simt așa o teamă. Totuși, mă gândesc că este vorba de Spania, nu e la fel ca în România, e posibil să nasc înainte de ziua mea cu o zi”, a spus Bianca Pop la Antena Stars.