Bianca Pop a fost bătută de iubit. Bruneta vrea să se întoarcă în ţară: „Sunt genul de om care iartă”

Bianca Pop a fost bătută de iubit. Fosta ispită de la Insula Iubirii trăieşte o poveste de dragoste cu un bărbat, care o agresează fizic, iar ea este dispusă să îl ierte, pentru că "este un om bun" şi îl iubeşte.

30 sept. 2022, 14:25
Bianca Pop a fost bătută de iubit. Bruneta vrea să se întoarcă în ţară: „Sunt genul de om care iartă”
Bianca Pop a fost bătută de iubit

Bianca Pop a fost bătută de iubit. Vedeta a plecat alături de George în Spania şi a povestit că a fost lovită, fapt care a făcut-o să sufere. Însă, spune că are forța necesară să depășească acest moment, pentru că îl iubește şi nu a luat în calcul să depună plângere la organele abilitate pentru violență domestrică.

Citeşte şi: Bianca Pop, internată cu forţa la Psihiatrie. Fosta ispită de la „Insula iubirii” ameninţă că se sinucide

Bianca Pop a fost bătută de iubit

Soluția pe care a găsit-o Bianca Pop pentru calmarea spiritelor este să revină în România, cel puţin pentru o perioadă. „Se întâmplă, relațiile nu sunt perfecte. Știu că îl iubesc, știu că îmi doresc o familie și știu că nu merit să trec prin ceea ce trec. Sunt foarte tristă și foarte supărată! Nu am cuvinte să spun, știu că sufăr foarte mult, dar știu că este un om foarte bun. Este adevărat că m-a lovit.

Nu am depus nicio plângere, pentru că eu nu vreau să fac rău. Este foarte ușor să faci rău, dar eu nu fac rău. Eu dacă mă răzbun, mă răzbun altfel. Dacă cineva mă jignește sau mă lovește, eu pot să iert și știu că Dumnezeu le vede pe toate și le judecă.

Cel mai mult mă doare că am fost lovită, atât. Totul a început pentru că am vorbit cu fratele meu și i-am spus cum este George. Pentru atât, nu a existat altceva, nu am vorbit cu nimeni. M-am gândit să plec de acasă, dar eu sunt genul de om care iartă. I-am spus și mamei ce mi se întâmplă.

E vina mea că am iertat, dar a fost un om bun în viața mea. Vreau să mă întorc în România. Momentan nu ne-am despărțit. Am vorbit cu el frumos și i-am spus că nu este ok ce se întâmplă, că nu merit asta. Suferința mea cea mai mare este că nu am tată și nu merit să fiu lovită, umilită și jignită de nimeni. Vreau să am o viață liniștită, atât!”, a spus Bianca Pop, la Antena Stars.