Eveniment tragic pe o șosea din România! O femeie și-a pierdut viața în urma unui accident teribil în Suceava

În data de 15 martie, un accident teribil a avut loc în Suceava. În urma impactului o femeie și-a pierdut viața, iar un bărbat a fost trimis de urgență la spital cu leziuni multiple.

15 mart. 2023, 22:49
Eveniment tragic pe o șosea din România! O femeie și-a pierdut viața în urma unui accident teribil în Suceava

Sute de accidente se produc zilnic pe șoselele din România și, din păcate multe dintre acestea au un final tragic. Și în această seara a avut loc un astfel de eveniment teribil, care s-a soldat cu pierderi de vieți. În jurul orei 19:00, pe drumul DN 2H, în jurul localității Slobozia Sucevei, a avut loc un accident mortal. Mai exact acesta a avut loc la intrarea în orașul Milișăuți dinspre Suceava.

Citește și: Fulgy, prima reacţie după ce a fost audiat la Poliţie. Ce s-a întâmplat, de fapt, între el şi Bia Khalifa: „Imaginație bogată”

Două autoturimse s-au ciocnit, iar din cauza impactului puternic două persoane au rămas încarcerate în interiorul mașinilor pe care le conduceau. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Rădăuți au intervenit la locul accidentrului, cu o autospecială pentru descarcerare. La fața locului a mai fost prezentă o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, potrivit realitateadesuceava.net.

Accident teribil în Suceava

La momentul în care salvatorii au ajuns la locul accidentului, două persoane erau încarcerate în prorpriile autoturisme, dat fiind că a fost vorba de o coliziune extrem de violentă între cele două. Pompierii militari au stabilit că în accident au fost implicate doar cele două persoane care se aflau la volanul mașionilor. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani. Acesta era conștient, însă suferise mai multe leziuni. Acesta a fost extras cu succes din autoturismul să și a fost ulterior uneia dintre ambulanțele trimise pentru intervenție la fața locului.

Cea de-a doua persoană implicată în accident, a fost descarcerată din al doilea vehicul. Este vorba despre o femeie. Pompierii au fost nevoiți să intervină minute în șir pentru extragerea femeii din mașină. Din păcate, atunci cănd aceștia au reușit, într-un final să o elibereze și să o predea ambulanței, medicii au fost nevoiți să declare decesul acestuia. Medicii au explicat că femeia avea leziuni incompatibile cu viața.

A doua persoană extrasă de echipajele de descarcerare din celălalt automobil, o femeie. Pompierii au intervenit minute bune pentru pentru extragerea acesteia din celălalt autoturism. Ambele mașini au fost grav avariate în urma impactului.

Citește și: Cristian Boureanu a fost prins băut la volan. A rămas fără permis şi a primit o amendă uriaşă