Ileana Sterp a răbufnit. Ce se întâmplă cu sora lui Culiță: „Instagramul viața perfectă, dar nu e așa”

Ileana Sterp a răbufnit pe rețelele sociale, acolo unde se bucură de o comunitate numeroasă de fani, pe care îi ține la curent cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa. Mai ales după ultimele evenimente, a dorit să fie sinceră și să spună prin ce trece în ultima perioadă.

04 apr. 2023, 23:23
Ileana Sterp a răbufnit. Ce se întâmplă cu sora lui Culiță: „Instagramul viața perfectă, dar nu e așa”
Ileana Sterp a răbufnit

Ileana Sterp a răbufnit. Nu mai este mult până când sora mai mare a lui Culiță va aduce pe lume cel de-al doilea copil și, cu toate acestea, fanii au dorit să vină în ajutorul tinerei cu o serie de sfaturi, înainte de naștere. Unul dintre ele a fost să încerce să nu o mai ia în brațe pe Carla, fiica sa, mai ales că nu mai este mult până naște.

Citește și: Ileana Sterp, de urgenţă la spital pe final de sarcină. Sora lui Culiţă Sterp dezvăluie problema cu care se confruntă: „Mi se administrează fier”

Ileana Sterp a răbufnit

Știu că Instagramul de cele mai multe ori ne arată chestii foarte roz și faine, viață perfectă și așa mai departe, dar nu e așa. Noi astăzi avem o zi tare ciudată. Carla s-a trezit foarte nervoasă și eu simt că nu mai pot. A trebuit să venim la buni, ca să găsim alte activități, încât să nu mai plângă și să nu mai fie nervoasă. Da, deci nu-i totul atât de roz ca pe Instagram.

 Eu, cum v-am mai zis, în ultima lună de sarcină simt așa că fizic e foarte greu, mă doare burta, mă dor toate, Carla mă pune să o iau în brațe încontinuu. Nu sunt aici să mă plâng, nu. Nu vreau să mă plâng și nu vreau să mă las, că ajută Dumnezeu și trece.

Toată lumea îmi spune să nu o mai iau în brațe acum când mai am puțin și nasc din nou. Eu una… nu pot, mai ales în momentele când nu se simte bine. Mi se rupe inima când întinde mâinile spre mine și cu lacrimi în ochi spune ‘bațe’. Mămicile mă înțeleg?”, a transmis Ileana Sterp, pe Instagram.