Momentul în care Victor Ciutacu a redus la tăcere un membru CNA: „Doamnă, stați un pic!” (VIDEO)

Marți, 25 aprilie, Victor Ciutacu a discutat cu reprezentanții Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), în contextul scandalului „Iulia Marin". Un moment mai puțin obișnuit a avut loc în cadrul ședinței, când Dorina Rusu a folosit în repetate rânduri cuvântul „manelizare". Reacția lui Victor Ciutacu a redus-o la tăcere pe Rusu. 

25 apr. 2023, 16:59
Momentul în care Victor Ciutacu a redus la tăcere un membru CNA: „Doamnă, stați un pic!” (VIDEO)

Iată dialogul dintre Dorina Rusu și Victor Ciutacu:

Dorina Rusu

Nu este normal și chiar nu puteți să faceți asta, să transformați CNA-ul în terenul dvs., cu niște dușmani ai dvs! Aveți niște inamici, nu știu din ce motive, transformați CNA-ul în terenul dvs. de luptă cu acești inamici. Nu puteți să faceți asta în fața CNA-ului!

Felul în care faceți lucrul ăsta, că vă luptați pentru persoanele cu probleme psihice, pentru astfel de persoane care s-au sinucis… Cred că în niciun caz această manelizare are efectul pe care-l pretindeți. Cred că duce în derizoriu suferința acestei persoane.

Cred că tot ceea ce faceți, melodiile alea pe lângă figura ei… E o manelizare! (…) Consider că manelizarea nu poate să ajute la dezbaterea serioasă a unui subiect (…)

Victor Ciutacu

Doamnă, stați un pic! Sunteți un demnitar al statului român.

Dorina Rusu

Da, dumneavoastră manelizați!

Victor Ciutacu

Doamnă, avem voie să ne adresăm și maneliștilor? Sunt cetățeni români? Au aceleași drepturi? Îi discriminăm?

Am voie să fac o sesizare la CNCD pe numele doamnei Dorina Rusu, pentru discriminarea maneliștilor și a publicului România TV?