VIDEO Accident între un Maybach GLS 600, de 300.000 de euro, şi un Renault, de 5000 de euro, la Constanţa

Un accident între un Maybach GLS 600 şi un Renault, a avut loc vineri dimineaţă, la Constanţa, la intersecția străzilor Ion Lahovari cu Tudor Vladimirescu. Conform SAJ Constanța, la fața locului au intervenit echipaje SAJ B2 și SMURD B.

06 mai 2023, 08:44

Accident între un Maybach GLS 600 şi un Renault, la Constanţa. La fața locului au fost găsite patru persoane, printre acestea și doi copii de patru, respectiv cinci ani.

Potrivit ISU Dobrogea, două dintre acestea (un adult şi un copil) au fost transportate la UPU Constanța cu ambulanțele SMURD și SAJ.

Citeşte şi: Accident teribil la Constanța. Un bărbat a murit după ce mașina sa a fost strivită de un tir

Accident între un Maybach GLS 600 şi un Renault, la Constanţa

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri, 5 mai, a.c, în jurul orei 08.35, la un accident rutier în municipiul Constanţa.

Potrivit primelor informații, două autoturisme, un Maybach GLS 600, în valoarea de aproape 300.000 de euro, şi un Renault, de aproximativ 5000 de euro,au intrat în coliziune la intersecția străzii Ion Lahovari cu strada Tudor Vladimirescu. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD și o ambulanță B2, potrivit Focuspress.ro.

Tragedie în Portul Constanța

Un bărbat a fost lovit mortal,zilele trecute, de o lovomotivă în Portul Constanța. Acesta și-a pierdut viața după ce a încercat să traverseze calea ferată în noaptea de luni spre marți, a transmis Poliția Constanța.

La data de 2 mai, în jurul orei 0.30, polițiști din cadrul Serviciului de Transporturi Maritime au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta Portului Constața, s-a produs un accident feroviar. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 58 de ani, care ar fi încercat să traverseze calea ferată, ar fi fost acroșat de o locomotivă aflată în mers”, a transmis PJ Constanța.

În urma accidentului feroviar, bărbatul a decedat. Poliția a întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor privind securitatea și sănătatea în muncă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.