Accident rutier pe E70. A fost solicitat şi un elicopter SMURD. Printre victime se află un tânăr de 23 de ani, cu politraumatisme

Accident rutier pe E70. În urmă cu puţin tim, pompierii au fost solicitați pe raza localității Prunaru, fiind anunțat impactul dintre două autoturisme. Până la acest moment, trei persoane au fost rănite, dintre care una încarcerată.

06 mai 2023, 13:57

Accident rutier pe E70, unde s-a intervenit cu o descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD și două aparținând Serviciului de Ambulanță Județean. De asemenea, a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Citeşte şi: Imaginile groazei: autocarul cu 51 de turiști a căzut într-o râpă. 18 decese au fost deja confirmate, în urma accidentului

Accident rutier pe E70

Un tânăr de aproximativ 23 de ani, cu politraumatisme, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat cu elicopterul la Spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Alte două persoane, soț și soție, cu vârste de 62, respectiv 59 de ani, cu diferite traumatisme, conștiente și cooperante, au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD, unde au primit primul ajutor și au fost transportate la UPU Alexandria.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente desfășoară cercetările specifice acestor evenimente, potrivit Ziarulteleorman.ro.

Accident între un Maybach GLS 600 şi un Renault, la Constanţa

Potrivit primelor informații, două autoturisme, un Maybach GLS 600, în valoarea de aproape 300.000 de euro, şi un Renault, de aproximativ 5000 de euro,au intrat în coliziune la intersecția străzii Ion Lahovari cu strada Tudor Vladimirescu. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD și o ambulanță B2. (Vezi AICI imagini)