Şeful clanului Sadoveanu, despre care s-a speculat că s-ar afla în spatele morţii lui Emi Pian, a fugit în SUA împreună cu soția lui, vrăjitoarea Vanessa

Interlopul despre care s-a speculat că s-ar afla în spatele morţii lui Emi Pian a fugit în SUA împreună cu soția lui, vrăjitoarea Vanessa, cea care a înşelat-o pe Oana Zăvoranu cu jumătate de milion de euro.

14 mai 2023, 15:49
Şeful clanului Sadoveanu, despre care s-a speculat că s-ar afla în spatele morţii lui Emi Pian, a fugit în SUA împreună cu soția lui, vrăjitoarea Vanessa

Nat Mincă, şeful clanului Sadoveanu, despre care s-a speculat că s-ar afla în spatele morţii lui Emi Pian, a fugit în SUA împreună cu soția lui, vrăjitoarea Vanessa, informează Spynews.

Nat Mincă a pornit războiul cu clanul Pian, după ce fiul lui a împrumutat bani de la personae din clanul respectiv. Emi Pian a fost înjunghiat mortal, Nat fiind arătat cu degetul că el este cel care a ordonat asasinatul.

Citeşte şi  Liviu Vârciu răspuns acid la adresa lui Dan Negru: „Dane, na, că am cumpărat mașină! Tu tot bogat, eu tot sărac”

Acum, interlopul s-ar fi stabilit în Los Angeles, împreună cu soţia sa, vrăjitorea Vanessa. Ea este una dintre cele două vrăjitoare care au înşelat-o pe Oana Zăvoranu cu jumătate de milion de euro, acum 10 ani. De altfel, în acest caz, Vanessa  a fost condamnată la închisoare cu suspendare, pentru înșelăciune.

Citeşte şi Natalia Mateuţ s-a combinat cu Jorge Lorenzo, triplu campion mondial de MotoGP. Unde s-au afişat cei doi

Ajunsă peste ocean, Vanessa, care se recomandă și „regina magiei albe”, se adresează publicului american în limba engleză. Mai mult, aceasta a și postat un așa zis atestat, „valabil în România și Uniunea Europeană”, care nu poartă antetul niciunei instituții, prin care se certifică „deținerea de plante miraculoase, chiromanție, tarologie, clarviziune, tămăduitoare, vrăjitoare și deținătoare de puteri miraculoase”.