Liviu Vârciu răspuns acid la adresa lui Dan Negru: „Dane, na, că am cumpărat mașină! Tu tot bogat, eu tot sărac”

Liviu Vârciu a avut mereu o situație financiară mult peste medie, dar niciodată nu a luat în calcul să investească banii, pentru a se asigura pe termen lung. Dan Negru a încercat să îi ofere câteva sfaturi în zona antreprenoriatului, însă artistul nici nu a vrut să audă.

14 mai 2023, 11:32
Liviu Vârciu răspuns acid la adresa lui Dan Negru: „Dane, na, că am cumpărat mașină! Tu tot bogat, eu tot sărac”
Liviu Vârciu - Dan Negru

Liviu Vârciu nu s-a putut plânge niciodată de situația sa financiară, deoarece niciodată nu a dus lipsă de nimic. Lumea știe că acesta a dat lovitura în anii 2000 cu una dintre cele mai de succes trupe , L.A.. La momentul respectiv piesele lor ajungeau să producă mii de euro, iar Liviu Vârciu se bucura de conturi din ce în ce mai „grase”.

Citește și: Ce avere a strâns Dan Negru în 25 de ani de televiziune şi de ce a fost catalogat ca fiind zgârcit: „Nu am o problemă cu asta, dimpotrivă”

Cu toate că reușise să strângă o avere, Liviu Vârciu a mărturisit, la un moment dat, că nu a avut o persoan ă care să îl învețe cum să inverstească, astfel încât să fie câștigat pe termen lung. Așadar, artistul a cheltuit fără să își impună vreo limită și nu a apucat să construiască ceva pentru cariera lui. Aunci, Dan Negru l-a sfătuit să investească în imobiliare, însă Vârciu nu a fost prea deschis la această idee.

Cum și-a cheltuit Liviu Vârciu banii

Liviu Vârciu ar fi putut să investească tonele de bani câștigate din concerte într-o afacere care să îi aducă mult profit. Dan Negru chiar „i-a vândut pontul”, dar artistul a preferat să își cumpere o mașină, ratând în acest fel șansa de a-și multiplica averea.

„Aș fi putut cumpăra tot Năvodariul, pe care îl puteam cumpăra și nu l-am cumpărat. Toată plaja aia putea să fie a mea, într-o săptămână, cu banii de atunci. N-am cumpărat nici măcar un metru pătrat și, acum, când mă duc la mare, stau la hotel, sunt penibil. Eu le mai tot spun celor tineri: „Eu n-am avut pe nimeni lângă mine, ca să mă învețe, să-mi spună cum și în ce să investesc, să iau o casă, că nu știi ce timpuri mai vin. Păi, la vremea aceea, eram milionar, dar stăteam cu chirie”, a declarat Liviu Vârciu în urmă cu ceva timp.

Acum, la mult timp distanță, Liviu Vârciu „i-a dat replica” lui Dan Negru. Artistul a postat pe pagina sa de Instagram un clip video în care apare lângă mașina pe care și-a cumpărat-o cu mai mult timp în urmă, din banii pe care îi câștigase la concerte. În stilul lui caracteristic și plin de umor, cântărețul i-a transmis un mesaj haios fostului prezentator TV.

„Dane, na că am cumpărat mașină! Știi mașina aia de am rămas eu sărac și tu te-ai îmbogățit? Ia uite, am luat-o înapoi. Bine, târziu. Tu tot bogat, eu tot sărac, dar auzi, mergem înainte. Hai, te pup!”, a spus Liviu Vârciu în clipul video postat pe Instastory.

Citește și: Dan Negru tună şi fulgeră după Eurovision 2023: „Moldova e în finală! Noi ţopăim îmbrăcaţi fistichiu spre casă”