Previziuni rune. Ce zodie are protecţia runei ALGIZ în ultima săptămână din mai. Runa DAGAZ a activat karma

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

16 mai 2023, 14:12
Previziuni rune. Ce zodie are protecţia runei ALGIZ în ultima săptămână din mai. Runa DAGAZ a activat karma

Previziuni rune mai 2023. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai. Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Horoscop BANI si SUCCES. Veşti bune şi veşti proaste, trebuie să acţionaţi rapid!
Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O saptamana prospera pentru nativii berbec care au parte de fertilitate si belsug. Chiurile si grijile voastre de pana acum se risipesc si vedeti cum se face lumina in vietile voastre. Suspansul este depasit, neclaritatile trec de domeniul trecutului si in sfarsit vedeti drumul clar. Visele voastre sunt pe cale sa se implineasca. Treceti la treaba ca aveti spor si resurse sa mutati si muntii, Runa etalata – KENAZ, inversata. Vanturile schimbarii sufla peste tine si esti dornic sa ai parte de lumina ce vine din noua cunoastere. Kenaz iti vesteste aici sa fii prudent sa nu te schimbi la orice gand trecator sau la orice noua idee iti iese in cale. Unele idei noi sunt bune pentru tine, altele nu, desi sunt bune pentru altii. Un dezechilibru legat de cat si la ce sa te schimbi iti este anuntat acum. Simte ce este potrivit tie. Kenaz semnifica iluminarea, deschiderea la noi ganduri si idei dar si noi inceputuri precum primavara sau rasaritul unei noi zile. Kenaz are energia aerului precum vantul si e conectata la Freyja, zeita mama absoluta.

Previziuni rune. Taur (21 aprilie – 21 mai)

Sunteti cumva pe muchie de cutit saptamana aceasta, dar tot raul este spre bine, dragi nativi Taur. Trebuie sa ramaneti vigilenti la tot ce se intampla in jurul vostru, pe de-o parte pentru a va proteja, pe de alta pentru a surprinde oportunitatile care va ies in cale. Vin si calde si reci pentru voi, va fi un slalom, va fi o provocare, dar va fi bine. Iar pe final de horoscop, nu uitati sa va puneti pe primul loc propriile interese. Runa etalata – Nauthiz (inversata): Sunt interpretari in care aceasta runa nu poate fi inversata. Alti specialisti, insa, spun ca runa Nauthiz inversata simbolizeaza pretul platit pentru a avea. Ca sa ajunga sus, ca sa isi implineasca dorinte, unii oameni au indurate situatii dificile, au luptat, au infruntat obstacole extreme.

Horoscop primăvară 2023. Zodiile care se îmbogăţesc în ultimele săptămâni din mai

 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este o saptamana a concluziilor pentru nativii Gemeni. Cumva pentru voi se trage o linie pentru tot ce ati facut acum. Aveti si bile albe dar aveti si bile negre, cumva vine rasplata si roata incepe sa se invarta. Concluziile acestei saptamani vor marca traiectoria voastra pana la finalul anului. Runa etalata – SOWELU: Runa germanica Sowelu semnifica conceptul de totalitate, de forte vitale ale vietii si de Soare. Aceasta runa vesteste un moment de profunda regenerare pentru cel ce o primeste. Este nevoie sa admiti ceva ce ai negat de mult timp daca vrei sa mergi mai departe si sa culegi beneficii noi. In clipa in care accepti sa scoti la lumina ce era in negare, devii intreg, complet si aduci totalitatea in viata ta. Un razboinic este viteaz atunci cand este constient de toate aspectele sale.

Previziuni rune. Rac (22 iunie – 22 iulie)

O saptamana in care atentia voastra se va indrepta spre casa, familie si camin. Fie aveti niste discutii cu partenerul de viata si luati in calcul o separare, definitiva sau temporara, fie aveti in plan sa faceti niste modificari, sa mai construiti chiar o anexa, o camera, sa ridicati casa si purtati discutii pe aceasta tema. Runa etalata – Tiewaz: Daca experimentezi o perioada mai intunecata a vietii tale, sa stii ca a sosit timpul sa solutionezi problemele interne si sa cauti raspunsurile in tine. O situatie din exterior a atins proportii alarmante doar ca tu sa faci o calatorie in lumea ta interioara. Altfel nu ti se putea atrage atentia sa vindeci ceva.

Leu (23 iulie – 22 august)

Vara incepe cu adevarat pentru voi. Se intampla ceva cu aura voastra, energiile pe care le preintampinati anunta schimbari majore ins tilul de viata si in abordarile de zi cu zi. Vreti dragoste, vreti distractie, vreti si bani si de data aceasta vreti sa si cheltuiti. Incepe o perioada plina de pasiune si aventura.Runa etalata – Uruz : Aceasta runa extrasa cu fata in jos te avertizeaza ca exista intarzieri ca puterea sa sustina schimbari pentru dorintele tale. Poate ca deja ai avut anumite dezamagiri, asteptand sa se implineasca ce iti doreai. Sigur ca asa ceva creaza frustrare insa evenimentele din lumea externa reflecta ce se intampla in noi. Foloseste acest mesaj ca sa iti dai seama ce beneficii ai din faptul ca dorinta nu ti se implineste inca.

 

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Se intampla ceva extraordinar in vietile fecioarelor. Asteptati demult ceva si acum chiar se intampla. Succesul aproape ca va ajunge sa va sperie initial, dar va reveniti pe parcurs. Voi erati deja resemnati si cumva aveati si alte planuri de rezerva schitate, dar iata ca reveniti la cele de mai demult care prind contur. Va fi frumos, este un inceput de drum cu noroc. Runa etalata – Odin: Ceea ce este nestiut si ceea ce este nevazut sunt active acum in viata ta. La inceputuri nu a fost nimic si la final, nimic ramane. Controlul nu poate fi folosit pentru ceva ce inca nu exista, nu a fost creat. Dar, precum cartea Prostul de la cartile de Tarot, este posibil sa fie nevoie sa faci un salt de credinta si sa te arunci in acest mare vid al vietii. Fa asta cu mainile libere si cu credinta nestramutata. Te bazezi pe puterea creativa a necunoscutului.

Previziuni rune. Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Este o saptamana in care aveti multe de rezolvat si nu va descurcati singuri. Sfatul saptamanii este sa faceti un consiliu de familie si sa delegati si celorlalti parte din responsabilitatile voastre. Duceti prea multe pe umerii vostri. Runa etalata – ALGIZ : Semnificatie PROTECTIE. Oportunitatile si noile provocari sunt caracteristice pentru aceasta runa. Cu ele, oricum, pot aparea si influente nedorite si deci devine necesar sa te protejezi. Aici, prin acest mesaj, ti se transmite ca cea mai buna protectie este actiunea potrivita la momentul potrivit. Daca experimentezi durere, nu o nega si nu incerca sa te ascunzi de ce se intampla. Observ-o si invata de la ea, simte-o si da-i drumul : cu cat iti permiti tie insuti sa o simti, cu atat mai repede vei fi in stare sa o eliberezi. Runa Algiz iti reaminteste ca esti in proces de crestere si a fi constient de asta este cea mai buna protectie in clipe de indoiala.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Karma este acum activa pentru nativii Scorpion si trebuie sa fie gata sa faca fata provocarilor acesteia. Aveti atentionare, vor aparea mici obstacole in planurile voastre, sunt incercari prin care sa demonstrati ca ati asimilat lectiile trecutului. Nu trebuie sa va descurajati, dimpotriva. Ramaneti concentrati pe obiectivele voastre, fiti cumpatati si atenti. Evitati iesirile in decor, conflictele si provocarile altor persoane din anturaj, familie sau mediul profesional.Runa etalata – DAGAZ. Aceasta runa este simbolul zilei noi ce mijeste din noapte dar si al intuitiei. Ea transmite nevoia de a te focusa direct pe o anumita situatie pe care o vei rezolva cu ajutorul intuitiei. Simbolul sau este focul si este aliniata ca energie cu gardianul cerurilor, Asgard. Pune capat oricaror amanari si treci la treaba, apoi vei culege rezultatele dorite.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Lucrurile se intampla parca pe invers saptamana aceasta pentru Sagetatori. Orice vreti sa faceti si orice intreprindeti, se intampla parca pe dos. Dorintele si intentiile voastre nu sunt ajung la maturitate. Nu aveti alta solutie decat sa fiti flexibili. Macar pentru moment.Runa etalata – HAGALAZ. Aceasta runa este conectata cu Heimdall, gardianul taramurilor ghetii si a lumilor subterane. Ea simbolizeaza bruma, iarba si furtunile de zapada. Energia sa indica finalul a ceva vechi pentru a crea loc aparitiei noului. Aparent este o energie a haosului insa Hagalaz apare cand esti sfatuit sa renunti la vechi obiceiuri ca sa instalezi unele noi. Forte in afara controlului tau par a produce un haos dar este spre binele tau. Ai rabdare si incredere in urmatoarea etapa.

Previziuni rune. Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii traverseaza poate cea mai frumoasa parte a verii acum. Aveti toate drumurile deschise, idei geniale, inspiratie si forta. Apar provocari si le treceti cu brio, ba mai mult, la final vor veni si castiguri financiare. Nu uitati ca nimic nu este intamplator si tot raul este spre bine. Runa etalata – Isa: Isa este una dintre cele mai simple rune. Isa reperzinta linistea si puritatea ghetii. Mitul creatiei norvegiene provine din imbinarea a doua forte “focul” (Kenaz) si gheata (Isa). Cand apare aceasta runa, ar fi bine sa limitezi calatoriile si deciziile importante si sa astepti momente mai fertile.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Varasatorii au nevoie de focus si concentrare saptamana aceasta. Cumva v-ati expus unor riscuri si acum sunteti fata in fata cu acestea. Se atinge un punct culminant in vietile voastre si trebuie sa actionati cu diplomatie si tact… chirurgical daca am putea spune asa. Fiti delicati si mai ales eleganti in orice actiune intreprindeti. Runa etalata – JERA: Aceasta runa anunta deseori un sezon fertil si o finalizare fericita la termen. Jera este runa rezultatelor benefice ce au legatura cu orice activitate sau interes al tau de la acest moment al vietii. Ti-ai pregatit solul si ai plantat semintele si acum trebuie sa le cultivi. Jera iti ofera stimulentele spre succes. Nu te astepta, totusi, la rezultate rapide. Ca si cu o cultura, este nevoie de un ciclu de cultivare sau de un proces de maturizare ca in sfarsit sa fii in stare sa culegi fructele muncii tale. Ai facut o treaba excelenta iar acum Jera te sfatuieste sa perseverezi si sa ai rabdare.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Un inceput de drum pentru nativii Pesti. In mod sigur ati ales sa faceti ceva nou, sa va implicati intr-un proiect sau poate chiar ati inceput un job nou. Cumva viata va forteaza sa va depasiti limitele tocmai pentru a va demonstra ca puteti trai mai bine decat pana acum. Imbratisati schimbarea, provocarile si mergeti intotdeauna pana la capat, nu stiti ce surprize va asteapta in spatele unei usi care nu s-a deschis din prima. Runa etalata – MANNAZ : Semnificatie SINELE. Punctul de pornire in orice in viata trebuie sa fie intotdeauna propriul Sine si o relatie buna si functionala cu tine insuti este esentiala : de ea depinde daca alte relatii curg bine, inclusiv relatia ta cu Marele Mister. Acum nu este un bun moment sa cauti si si sa astepti laude despre realizarile tale, nici nu e timpul sa iti pui toata atentia in posibilele rezultate. Nu judeca si nu fii intolerant. Incearca sa traiesti o viata obisnuita intr-o maniera extraordinara.