Cel mai popular produs de la Kaufland: prețul a scăzut cu 25 la sută și acum îl poți lua aproape pe gratis

În perioada 10.05 - 16.05.3023, Kaufland surprinde clienții cu o ofertă extraordinară. Retailerul oferă acest produs la un preț aproape gratuit. Reducerile remarcabile oferite de hypermarket au depășit, cu siguranță, așteptările multora.

16 mai 2023, 13:23
Cel mai popular produs de la Kaufland: prețul a scăzut cu 25 la sută și acum îl poți lua aproape pe gratis
Cel mai popular produs de la Kaufland: prețul a scăzut cu 25 la sută și acum îl poți lua aproape pe gratis

Kaufland și-a câștigat reputația datorită ofertelor irezistibile pe care le lansează în mod frecvent, în fiecare săptămână. Retailerul s-a bucurat de un succes imens pe piața din România datorită prețurilor accesibile pe care le propune. Mulți români consideră că produsele acestui supermarket beneficiază întotdeauna de reduceri perfecte, venind cu prețuri care se potrivesc cu buzunarul fiecăruia.

Citește și: V-aţi întrebat de ce găsiţi rafturile cu legume și fructe la intrarea în supermarketuri? Ce alte trucuri folosesc magazinele pentru a-i face pe clienţi să cumpere mai mult

Magazinul a reușit să își surprindă din nou clienții cu o ofertă irezistibilă: doza de 0,25 l de băutură RedBull se vinde la un preț incredibil, de doar 4 lei. Această ofertă este perfectă pentru cei care au nevoie de un surplus de energie în momentele tensionate. Reducerea este una semnificativă, având în vedere că prețul normal al unei doze se învârte în jurul valorii de 5 lei. De obicei, un RedBull costă 5.49 de lei, așadar această promoție aduce o economie semnificativă.

Kaufland propune mai multe oferte atractive în această perioadă. Una dintre ele este reducerea semnificativă la roșiile cherry, care sunt disponibile la doar 6 lei/kg, în comparație cu prețul obișnuit de 14 lei/kg.

Ce trebuie să știi despre produsele K-Classic de la Kaufland

Produsele K-Classic, comercializate de Kaufland, sunt preferate de români pentru că au prețuri accesibile, dar puțini cunosc adevărul despre calitatea lor. Kaufland are disponibile peste 1.000 de produse marca proprie K-Classic la prețuri mult mai mici decât media obișnuită. Majoritatea persoanelor se îndoiesc de calitatea acestor produse din cauza prețului redus. Totuși, o gospodină dezvăluie adevărul în acest caz.

”Nu prea am postat până acum, dar vreau să vă întreb și pe voi de un lucru ce l-am observat azi în Kaufland. M-am dus să cumpăr necesarul pentru o rețetă de prăjituri și mă gândeam totuși să iau ingrediente mai de calitate și nu chiar marca lor K-Classic. Mai mare mi-a fost mirarea când am pus mâna pe o făina de 5,49 RON, mă uit la producător, pun mâna pe făina lor de la K-classic cu 2,89 RON, același producător…

După această fază am început să mă uit la toate produsele ce aveam nevoie și nu erau marca K-Classic, dar aveau același producător și erau mai scumpe. Nu se justifică de ce să plătim bani în plus din buzunarul nostru, când pur și simplu putem lua marca K-clasic sau ”Vreau din România” la cel mai mic preț. Chiar vă propun să vă uitați de acum înainte ce cumpărați și cine l-a produs, ca să nu platiți în plus, dublu pe coșul de cumpărături. Eu azi am economisit aproape 50 lei că am fost atentă la produsele de pe raft.”, se arată în postarea unui internaut.

Citește și: Anunțul momentului pentru români! Produsul care se ieftinește în toate magazinele din țară începând cu 1 mai 2023