EXCLUSIV George Simion, după ce Dragnea l-a acuzat că este „omul americanilor”: „Îl sfătuiesc să nu mai gătească cu ciuperci, se pare că unele sunt halucinogene”

Preşedintele AUR George Simion a intervenit telefonic în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, pentru comenta ultimele informaţii privind greva profesorilor, după ce încă o ofertă a Guvernului a fost refuzată miercuri seară de delegaţia sindicatelor din Educaţie.
Filip Stan
31 mai 2023, 23:05
EXCLUSIV George Simion, după ce Dragnea l-a acuzat că este

George Simion a vorbit şi despre ultimul scandal declanşat în Parlament, explicând aparenta altercaţie pe care a avut-o miercuri cu mai mulţi parlamentari USR.

„Cred ca ati vazut imaginile, daca ei nu reusesc niciodata sa termine un lucru… N-au taiat pensiile speciale, nu au facut nimic. Ei sustineau ca sunt pancarte ale profesorilor si le-au abandonat prin Parlament. Am zis sa le ducem macar in biroul viitorului premier, sa vada cerintele. Cert e ca rezistii le abandonasera pe hol.

Au mai aparut acuzatii ca sunt coordonate protestele si ca fac jocul Moscovei. Protestele profesorilor sunt oneste si justificate, iar noi cerem Guvernului sa remunereze corect educatorii noii generatii.”, a declarat George Simion, la România TV.

Întrebat de Victor Ciutacu dacă are discuţii cu Marcel Ciolacu în vederea formării unei viitoare coaliţii de guvernare, în condiţiile în care AUR a ajuns la aproximativ 20% în sondaje, George Simion a dezvăluit care este singura alianţă pe care o ia în calcul.

Citeşte şi: George Simion revine la temele „de casă”: „AUR vrea o confirmare din partea tuturor grupurilor parlamentare că susţin familia naturală”

„Domnul Ciolacu este la breloc cu domnul Iohannis, de ce sa ma sune pe mine. Nu am zis ca m-a sunat, asa s-a zis si de Tarziu ca s-a vazut cu Coldea si nu e adevarat. Avem un dialog constructiv cu toate fortele politice, dar alianta la guvernare noi facem doar cu romanii, ca am vazut ei cum guverneaza de 30 de ani. Noi ne dorim alegeri anticipate, ca sa ajungem cat mai repede la votul romanilor. Ce fac sociologii cu sondarea sunt numai manipulari, dar la nivel de simpatie populara noi suntem pe primul loc.”, a adăugat Simion.

Preşedintele AUR susţine în continuare că este ţinta forţelor oculte din România, principalul acuzat fiind Florian Coldea.

„Ministerul de Interne al domnului Bode trimite masini sa ma urmareasca, ceea ce ma face sa cred ca acest personaj toxic, Coldea, inca mai are sfori de care sa traga. Am spus, niciodata nu m-am intalnit cu Florian Coldea, in schimb stiu cine s-a intalnit. Domnul Liviu Dragnea, pe care il sfatuiesc sa nu mai gateasca cu ciuperci, ca se pare ca unele sunt halucinogene. Pai ce sa fac, daca toti zic ca suntem oamenii rusilor, si Dragnea zice ca suntem ai americanilor, eu ce sa mai cred? Eu am auzit ca ne pregateste Coldea niste dosare si l-am confruntat direct pe domnul Helvig si l-am intrebat daca domnul Coldea face de capul lui si domnul Helvig mi-a confirmat că face de capul lui”, a încheiat George Simion.

Citeşte şi: Noi negocieri miercuri seară! Minciunile lui Iohannis şi ale guvernanţilor în negocierea cu sindicatele din Educaţie. Ultima ofertă făcută profesorilor este mai mică decât cea iniţială, prin vouchere

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
Reguli noi la vămile din România. Autoritatea Vamală Română a făcut anunțul
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Se schimbă Codul Penal! Pedepse dure pentru cei care fac acest lucru!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
Capital.ro
S-a dat interdicție în România. Este ilegal în sate și în orașele mici. Legea e deja activă
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'