O vedetă Only Fans a dat un răspuns genial, într-o emisiune TV şi şi-a rotunjit veniturile în câteva minute. Ce a spus Elle Brooke, una dintre cele mai cunoscute vedete Only Fans

Răspunsul genial dat de Elle Brooke, una dintre cele mai cunoscute vedete de pe Only Fans, i-a rotunjit veniturile în doar câteva minute. Invitată la emisiunea Piers Morgan Uncensored, ea l-a lăsat mască pe celebrul prezentator, având o replică de "milioane".

10 iun. 2023, 11:48
O vedetă Only Fans a dat un răspuns genial, într-o emisiune TV şi şi-a rotunjit veniturile în câteva minute. Ce a spus Elle Brooke, una dintre cele mai cunoscute vedete Only Fans

Elle Brooke, una dintre cele mai cunoscute vedete Only Fans, a dat un răspuns genial, la o emisune TV şi şi-a rotunjit veniturile instant. Invitată la emisiunea Piers Morgan Uncensored, Elle Brooke a fost întrebată dacă nu este îngrijorată de ceea ce vor crede viitorii ei copii despre modul în care mama lor îşi câştigă banii.

„Pot să plângă dintr-un Ferrari”, a răspuns Elle Brooke,  vedeta Only Fans în vârstă de  25 de ani.

Citeşte şi Carmen Harra, verdict uluitor în cazul morţii lui Stephan Pelger: „Ar fi trăit mai mult decât Tina Turner”

Replica genială a adunat rapid 40 de milioane de vizualizări, ceea ce a dus la creşterea veniturilor pentru vedeta nonconformistă.

Ea a spus că va continua să se dezbrace pentru fanii ei, neavând nicio problemă să îşi scoată hainele în faţa unor străini, acesta fiind un mod de viaţă care îi place şi care îi aduce şi câştiguri impresionante.

Citeşte şi Cine e Daniel Balaciu, bărbatul care a lovit-o cu toporul în cap pe Dana Roba. Arbitru de fotbal, investitor, antrenor și jucător în ligile inferioare

Chestionată de Morgan despre părerea familiei ei referitoare la  faptul că își dă hainele jos în fața unor străini, ea a avut un alt răspuns rapid, la fel de apreciat de fani.

„Piers, uite care e treaba. Tata e mort și mama lucrează pentru mine”, a spus Elle, cu nonşalanţă.