Carmen Harra, verdict uluitor în cazul morţii lui Stephan Pelger: „Ar fi trăit mai mult decât Tina Turner”

Carmen Harra, considerată de mulţi ca fiind numerologul vedetelor de la Hollywood, a calculat cifra destinului pentru Stephan Pelger, celebrul creator de modă care s-a sinucis recent. Carmen Harra spune că el ar fi trăit mai mult decât Tina Turner, care a decedat la 83 de ani.

10 iun. 2023, 09:48
Carmen Harra, verdict uluitor în cazul morţii lui Stephan Pelger: „Ar fi trăit mai mult decât Tina Turner”
Carmen Harra, verdict uluitor în cazul morţii lui Stephan Pelger: "Ar fi trăit mai mult decât Tina Turner"

Carmen Harra a dat un verdict uluitor în privinţa lui Stephen Pelger, creatorul de modă care şi-a pus capăt zilelor. Conform calculelor făcute de Carmen Harra, designer-ul ar fi trăit mult, mai mult chiar decât Tina Turner, care a decedat la vârsta de 83 de ani.

Citeşte şi Banii, motivul pentru care Stephan Pelger și-a luat viața? Alexandru Ciucu face dezvăluiri: „Îmi spunea că este foarte dificil, financiar vorbind”

„El avea codificarea 8 și totodată un careu de 8, de trei ori 8, născut într-o zi de 8 și a plecat tot într-o zi de 8, la aproape 44 de ani, care înseamnă, redus la o cifră, tot 8. Toți putem alege când să plecăm din această lume, iar el se pare că asta a făcut pentru că, numerologic, era longeviv, ar fi trăit mai mult decât Tina Turner. La acest deznodământ au contribuit problemele lui psihice, despre care a tot spus public, care l-au împiedicat să găsească echilibrul emoțional care sa îl motiveze să trăiască. Totodată, a avut multe lecții de viață, pe care nu a reușit să le învețe și asta a contribuit la acest deznodământ dramatic. Dumnezeu să îl odihnească!”, a declarat Carmen Harra pentru impact.ro.

Citeşte şi Ultimul mesaj postat de Stephan Pelger, înainte de a-și pune capăt zilelor. Era fericit și cu zâmbetul pe buze

Mai mult, Carmen Harra susţine că, dacă ar fi trecut peste cumpăna care l-a făcut să se sinucudă, Stephan Pelger ar fi avut parte de succes, având multe oportunităţi care i s-ar fi ivit începând din acest an.

„El urma să intre în anul personal 8, când împlinea 44 de ani, un an în care i s-ar fi deschis multe uși și urma să aibă un câștig material însemnat. Cei codificați cu 8 sunt guvernați de energia lui Saturn, planeta karmei. Sunt foarte muncitori și ating succesul. De altfel, sunt foarte atașați de material și de bani”, a mai declarat Carmen Harra.