Vasilică Ceterașu, emoționat până la lacrimi la botezul gemenilor săi. Ce nume neobişnuite a ales pentru copii

Vasilica Ceterașu și Amalia strălucesc de fericire de când au devenit părinți de gemeni. Recent a avut loc botezul micuților, Kevin și Thiago. După ceremonia religioasă, au organizat o petrecere extravagantă pentru a celebra acest moment special.

10 iun. 2023, 17:46
Vasilică Ceterașu, emoționat până la lacrimi la botezul gemenilor săi. Ce nume neobişnuite a ales pentru copii
Vasilică Ceterașu, emoționat până la lacrimi la botezul gemenilor săi. Imagini spectaculoase de la cheful de zile mari

Vasilică Ceterașu și soția sa, Amalia Ursu, au avut parte de momente extrem de emoționante în timpul botezului gemenilor lor, Thiago Ioan și Kevin Vasile. Cu un total de șase perechi de nași și peste 300 de invitați, ceremonia de botez a fost absolut spectaculoasă, iar fotografiile dovedesc acest lucru.

Citește și: Vasilică Ceteraşu recunoaşte că a dat de greu de când au apărut gemenii Kevin Vasile și Tiago Ioan: „Ce mă enervează copiii ăștia cum plâng și urlă”

Echipa de jurnaliști a unei emisiuni extrem de cunoscute în România a fost prezentă în Oncești, Maramureș, pentru a participa la botezul gemenilor cântărețului Vasilică Ceterașu, un eveniment cu adevărat impresionant. Emoțiile au început să se simtă încă de acasă, când cele șase nașe i-au pregătit pe micuți, iar momentul deosebit a continuat la biserică, unde gemenii au primit Sfânta Taină a Botezului.

„Sunt emoționată la pătrat cumva, la dublu. E puțin mai emoționant decât la Selena, bine și la Selena am avut emoții fiind primul copil, dar acum cu băieței, eu nu am avut băieți, nici nu știam bine cum procedăm, cum facem, dar știu că o să iasă totul bine”, a declarat Amalia Ursu înainte de botez.

Nici Vasilică Ceterașu nu a reușit să-și ascundă emoțiile. Vocea i-a tremurat în timpul primelor declarații oferite, imediat după ce Thiago Ioan și Kevin Vasile au fost creștinați.

„Am avut emoții, sunt foarte fericit pentru ei, că sunt sănătoși, că sunt frumoși, să fie și talentați ca părinții lor”, a declarat acesta vizibil marcat de eveniment.

După încheierea ceremoniei de botez, a avut loc o petrecere absolut uriașă, unde au fost prezenți invitați deosebiți, iar mesele au fost pline de bucate dintre cele mai gustoase.

Cum s-a schimbat viața lui Vasilică Ceterașu

Vasilică Ceterașu şi soţia lui trăiec o nouă aventură de când în familia lor au apărut doi băieţei. Amalia recunoaşte că încă se adaptează la viaţa cu bebeluşi pentru că „şi-a ieșit din ritm” de la primul copil. Selena, fetiţa cuplului, are acum şase anişori. Amalia spune că se trezește din două în două ore pentru a le da băieților să mănânce. În schimb, soţul ei se ocupă mai mult de fetiţă cu care petrece mai mult timp decât petrecea înainte de apariţia gemenilor.

„Foarte frumos, dar greu, e un pic greu. Trezitul ăsta noaptea nu neapărat, că eu oricum nu dormeam noaptea, eram obișnuită să merg cu cântatul, dar programul lor, mănâncă din două în două ore. E destul de greu acum, după șase ani mi-am ieșit din ritm, dar acum mi-am intrat din nou”, a declarat cântăreața La Măruţă.

Citește și: Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu, puși la zid de fani din cauza numelor alese pentru gemenii lor. ”Cum se potrivesc ciocolata și cârnatul! Nu le-a zis nimeni că suna nașpa?”