Vasilică Ceteraşu recunoaşte că a dat de greu de când au apărut gemenii Kevin Vasile și Tiago Ioan: „Ce mă enervează copiii ăștia cum plâng și urlă”

Vasilică Ceterașu şi Amalia Ursu au devenit părinţi de gemeni la jumătatea lunii martie 2023. Cei doi mai au o fetiţă şi se simt mai împliniţi ca niciodată, însă recunosc că viaţa cu trei copii numai uşoară nu este.

05 apr. 2023, 17:27

Vasilică Ceterașu şi soţia lui trăiec o nouă aventură de când în familia lor au apărut doi băieţei. Amalia recunoaşte că încă se adaptează la viaţa cu bebeluşi pentru că „şi-a ieșit din ritm” de la primul copil. Selena, fetiţa cuplului, are acum şase anişori.

Amalia spune că se trezește din două în două ore pentru a le da băieților să mănânce. În schimb, soţul ei se ocupă mai mult de fetiţă cu care petrece mai mult timp decât petrecea înainte de apariţia gemenilor.

Foarte frumos, dar greu, e un pic greu. Trezitul ăsta noaptea nu neapărat, că eu oricum nu dormeam noaptea, eram obișnuită să merg cu cântatul, dar programul lor, mănâncă din două în două ore. E destul de greu acum, după șase ani mi-am ieșit din ritm, dar acum mi-am intrat din nou”, a declarat cântăreața La Măruţă.

Vasilică Ceteraşu, glume cu fiica mai mare: „Ce mă enervează copiii ăștia cum plâng și urlă”

La rândul său, Vasilică Ceteraşu a dezvăluit că, într-o seară în care se bagase la somn împreună cu micuţa Selena, a făcut o glumă cu aceasta şi i-a spus că gemenii îl enervează.

Partea cea mai frumoasă e că dorm cu Selena. I-am zis într-o seară: ‘Ce mă enervează copiii ăștia cum plâng așa și urlă. Pe tine nu?’, ‘Tati! Și pe mine mă enervează de nu mai pot!’”, a dezvăluit solistul în cadrul aceleași emisiuni.

Citeste si Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu, puși la zid de fani din cauza numelor alese pentru gemenii lor. ”Cum se potrivesc ciocolata și cârnatul! Nu le-a zis nimeni că suna nașpa?”

Vasilică și Amalia primesc un ajutor uriaş, în această perioadă, de la mama interpretei, care îi ajută cât poate de mult cu îngrijirea gemenilor. Însă, după ce soacra artistului va pleca, proaspeții părinți au de gând să caute o bonă.

A venit și soacră-mea să ne ajute, să o ajute pe Amalia, de fapt, că e fata ei. Să fie lângă noi. Acum e mai ușor luna asta, dar după ce pleacă soacră-mea nu știu. Căutăm pe cineva”, a completat Vasilică Ceterașu.

Citeste si Probleme pentru Vasilică Ceterașu după ce a devenit tată de gemeni. Fiica cea mare este extrem de geloasă: „Zici că sunt doi șoricei”