Sore și fostul soț al Oanei Matache s-au despărțit. Răzvan Miheț nu are noroc în dragoste după divorț

Sore și fostul soț al Oanei Matache s-au despărțit. Se pare că Răzvan Miheț nu are noroc în dragoste după divorț. Chiar dacă părea că și-a găsit liniștea lângă cunoscuta artistă, povestea lor de dragoste s-a sfârșit destul de repede și brusc, spun persoane apropiate celor doi.
Alina Costache
29 iun. 2023, 23:41
Sore și fostul soț al Oanei Matache s-au despărțit. Răzvan Miheț nu are noroc în dragoste după divorț
Sore și fostul soț al Oanei Matache s-au despărțit

Sore și fostul soț al Oanei Matache s-au despărțit. Ambii, discreți din fire când vine vorba despre viața personală, au preferat să nu facă publică relația lor. Cu toate acestea, s-au afișat împreună la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, însă cu speranța că nimeni și nimic nu putea să-i dea de gol.

Citește și: Copiii Oanei Matache au ajuns la Răzvan Miheț după despărțire. Fostul soț al artistei îi vrea cât mai departe de Radu Siffredi

Sore și fostul soț al Oanei Matache s-au despărțit

Chiar dacă povestea dintre Răzvan și Sore promitea, ținând cont că există un context comun în privința celor doi, dacă ne gândim că Sore este mama unei fetițe pe nume Erin, iar Răzvan este tată pentru Jessie și Bogdan, ceva între ei n-a mers și au decis să pună punct legăturii, scrie Cancan.ro.

Totodată, relația era susținută inclusiv de fosta soacră a lui Răzvan, Gina Matache, care a declarat că nu are nicio problemă cu faptul că fostul ginere și-a refăcut viața și, totodată, că o îndrăgește pe Sore.

Carmen Harra spune că mariajul lui Răzvan a fost „blestemat”

Carmen Harra a comentat scandalul care bântuie showbizul românesc în utltimele două luni. De când Oana Matache a făcut publică relația pe care o are cu Radu Siffredi, atât sora Deliei cât și noul ei iubit s-au ales cu o mulțime de critici în mediul online.

Carmen Harra a dezvăluit un detaliu despre căsnicia Oanei Matache cu Răzvan Miheț, despre care nimeni nu știa. Se pare că tot tăul a pornit de la ziua care a fost aleasă pentru nuntă.

Energiile nu erau unele favorabile, așa că s-a ajuns la divorț. „Când ne considerăm data de căsătorie este important să ne gândim energetic. Codificarea aia ne ajută sau nu? Oana pornește cu piciorul stâng în căsătoria cu Răzvan.

Căsătoria făcută pe momentul ăla energetic spune clar că aici poate să dureze 7 ani, 12 ani și pe urmă se încheie. Ea din start, neștiind lucrurile astea… Căsătoria ei nu a fost pe termen lung, ci de termen scurt. Acest 28 mai 2017 nu i-a fost deloc favorabil Oanei, dar absolut deloc.

Dacă noi am creat un precedent, de exemplu un divorț, există posibilitatea și a celui de-al doilea. Pericolul pe care Oana îl creează este al celui de-al doilea divorț în cazul unei căsătorii cu acest Radu. Pornim cu Radu, dar nu știu câți ani, poate nu mai mult de 3, poate 7, dar nu e de bătaie lungă. Mă întreb dacă își ajunge să se căsătorească cu el.”, a explicat Carmen Harra.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!”
Fanatik.ro
Cea mai veche fabrică din România a renăscut din propria cenușă și își deschide porțile. Sute de angajați vor lucra aici
Capital.ro
Legea intră în vigoare în România. Klaus Iohannis a luat decizia astăzi, 27 mai
Playtech.ro
DOLIU în sportul românesc. Fanii sunt în LACRIMI! A MURIT un TITAN!
DailyBusiness
ATENȚIE! Este ultima zi când puteți depune documentul. De mâine se primesc amenzi!
Adevarul
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un depozit de deșeuri
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Sistemul sanitar din România, rușinea Europei. Oamenii mor cu zile
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Cancan.ro
Cutremurător! Celebrul actor a fost ucis în timp ce a încercat să oprească un jaf
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Gastronomia la nivel global: Cele mai bizare mâncăruri pe care trebuie să le încerci măcar o dată în viață
Capital.ro
A murit o legendă a României. Toată țara e în lacrimi: Un uriaş s-a transformat în stea
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
"L-aş omorî!" Mărturiile pline de durere ale părinților criminalului Mariei, fetița de 8 ani găsită moartă în pădure
substantial.ro
Cum să crești și să îngrijești orhideea fluture acasă: îngrășăminte naturale și sfaturi de la un florar profesionist
MediaFlux
DOLIU la HOLLYWOOD! A fost ÎMPUȘCAT MORTAL
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'