Sore și fostul soț al Oanei Matache, noul cuplu din showbiz? Artista a făcut primele declarații: „Ce este de văzut, se poate observa”

Sore și fostul soț al Oanei Matache, noul cuplu din showbiz? Vedeta a fost surprinsă la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley la brațul unui bărbat, care este nimeni altul decât Răzvan Miheț. Artista, care s-a separat de tatăl fiicei sale anul trecut, ar fi început o nouă idilă cu fostul soț al Oanei Matache.

30 mai 2023, 18:38
Sore și fostul soț al Oanei Matache, noul cuplu din showbiz? Artista a făcut primele declarații: „Ce este de văzut, se poate observa”
Sore și fostul soț al Oanei Matache, noul cuplu din showbiz?

Sore și fostul soț al Oanei Matache, noul cuplu din showbiz? Cei doi au fost surprinși în mai multe videoclipuri publicate pe rețelele sociale unde apăreau constant unul lângă celălalt. Cu toate acestea, nici artista, dar nici bărbatul nu au publicat vreo dovadă clară pe social media, care să le confirme relația.

Citește și: Ce cadou generos au primit Smiley şi Gina Pistol de la naşii lor. „Aştept cu nerăbdare!”

Sore și fostul soț al Oanei Matache, noul cuplu din showbiz?

Sore a avut prima reacție oficială legată de acest subiect și, chiar dacă nu confirmă veștile care fac valuri prin presa mondenă, vedeta spune că imaginile vorbesc de la sine. ”Da, s-au speculat, într-adevăr. Ce este de văzut, ați observat. Nu neg. Nu am de declarat nimic. Ce este de văzut, se poate observa. Viața personală rămâne personală, așa cum am făcut întotdeauna, pentru că sunt discretă.”, a declarat Sore, potrivit Spynews.ro.

Sore și fostul iubit, Mircea Julean, au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație de opt ani. Cântăreața a cerut discreție din partea presei și a spus că nu vrea să facă prea multe declarații pe acest subiect.

Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin (n.r – pe fiica ei). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vorm forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz”, a scris Sore Mihalache pe Instagram.

În cei opt ani de relație, Sore și Mircea au devenit și părinți. Cei doi o au împreună pe micuța Erin, în vârstă de cinci ani, însă nu au ajuns să se căsătorească. Artista chiar a explicat care e motivul pentru care nu au făcut încă pasul cel mare.