Monica Bîrlădeanu a plecat din nou în vacanță. Imaginile postate au stârnit controverse: „Are doctorașul bani?”

Monica Bîrlădeanu a plecat din nou în vacanță, după ce luna trecută, România TV a publicat imagini în exclusivitate cu actrița și medicul Valeriu Gheorghiță, fiind surprinși în jacuzzi, la un hotel din Bulgaria. Cei doi au fost ironizați pe Internet pentru destinația aleasă.
Alina Costache
24 iul. 2023, 17:20
Monica Bîrlădeanu a plecat din nou în vacanță. Imaginile postate au stârnit controverse:

Monica Bîrlădeanu a plecat din nou în vacanță. De data aceasta, actrița de 45 de ani a schimbat decorul, alegând o destinație ceva mai exotică. Însă, internauții nu au putut să se abțină și i-au transmis multe mesaje, unele mai ironice decât altele.

Citește și: Monica Bîrlădeanu îl trage de mânecă, în public, pe Gheorghiță să o ducă într-o vacanță adevărată. Recent, medicul a plimbat-o în excursie la bulgari

Monica Bîrlădeanu a plecat din nou în vacanță

Cu referințe discrete la Blue Lagoon-cam așa sunt zilele astea de vacanță. Sper că vă răcoriți și voi pe undeva. Love 💖🫶„, a scris vedeta pe Facebook.

Are doctorașul bani?/ Gheorgiță ți-a făcut pozele astea?/ Monica, care este locația Lagunei albastre unde ești? Știu că sunt mai multe, în Mediterana, în Atlantic sau în Pacific?/ Rusine, dupa ce a despartit niste copii de tatal lor, acum se afiseaza ca sa vadă familia„, sunt doar câteva comentarii ale fanilor.

Câți bani câștigă Valeriu Gheorghiță, noul iubit al Monicăi Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au apărut în mai multe fotografii intime. Cei doi se aflau într-un jacuzzi al unui resort din Bulgaria. Cei care au privit imaginile s-au gândit la faptul că se află într-un triunghi amoros, căci despre directorul Spitalului SRI se știe că e căsătorit cu o colegă de facultate. Monica Bîrlădeanu a dezmințit acest lucru, spunând că bărbatul cu care e într-o relație nu este căsătorit.

Valeriu Gheorghiță a reușit să-i dea lumea peste cap Monicăi Bîrlădeanu fără sume colosale de bani în cont, cu mașini de lux sau cadouri scumpe. Bărbatul are o situație financiară bună, peste medie, dar nu e sub nicio formă vreun milionar. Conform declarației sale de avere, medicul încasează 17.000 de lei pe lună în calitate de manager la Agrippa Ionescu și alți 4.500 de lei ca profesor la UMF Carol Davila.

Pentru faptul că oferă consultanță medicală, Valeriu Gheorghiță își rotunjește veniturile cu încă o mie de lei. În total, câștigă 22.500 de lei pe lună. El mai are un credit pentru un apartament cumpărat în 2019, pentru care plătește 3.000 de lei lunar și, de asemenea, trebuie să plătească pensie pentru întreținerea copilului de 3.000 de lei. La finalul lunii, Valeriu Gheoghiță rămâne cu bani de cheltuială de 16.500 de lei.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Spania. Un bărbat și-a ucis soția româncă și pe fiul ei, după o ceartă în familie. Un muncitor român a privit toată scena
Bzi.ro
Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată: „Abia aștept să fim trei!”
Fanatik.ro
Satul fantomă din Munţii Poiana Ruscă. Cum a dispărut, de fapt, de pe hartă și ce se petrece aici
Capital.ro
Pierdere pentru TOATĂ ROMÂNIA. Un om de mare valoare S-A STINS din viață
Playtech.ro
O româncă a avut șocul vieții ei când a ajuns pe plaja din Mamaia! Cât a ajuns să coste un frappe
DailyBusiness
Semnal de alarmă privind economia României! Iată ce ne așteaptă după alegeri!
Adevarul
Cum construiește propaganda rusă un adevărat „complex Mesia“ în jurul tiranului Vladimir Putin
Spynews
Cum să îți speli prosoapele de plajă corect. Așa vei scăpa de reziduri, bacterii și de mirosurile neplăcute
Spynews
O fetiță de 6 ani a fost omorâtă, după ce s-a rupt o bucată dintr-o rachetă de badminton. Incidentul s-a produs sub privirile părinților: ”A intrat în craniul...”
Evz.ro
Vali Vijelie, garaj pe măsura faimei lui. Care este cea mai scumpă bijuterie pe patru roți a artistului
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
wowbiz.ro
Pepe s-a trezit cu un mesaj din partea fostului soț al Ralucăi Pastramă, chiar în ziua nunții! Ce i-a scris Ibrahim? A reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată
Cancan.ro
S-au căsătorit! Într-o discreție totală, Răzvan Simion și iubita lui, Daliana, au făcut pasul cel mare
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Mesajul plin de durere al dirigintelui Patriziei Cormos, înainte de înmormântare! „Ce-ți veni să ne convoci la această prematură reuniune de clasă”
Capital.ro
UNGARIA, de nerecunoscut. Ordinea de la Budapesta, la un pas SĂ SE RĂSTOARNE
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
A fost un sex-simbol în anii 1980, dar azi e de nerecunoscut. Actrița i-a șocat pe toți fanii cu apariția sa recentă la cumpărături
substantial.ro
Patru ostatici, inclusiv Noa Argamani, salvați de armata israeliană din Fâșia Gaza
MediaFlux
LEGEA PENSIILOR. Cât trebuie să muncească un român pentru o pensie de 7.000 de lei! Marea surpriză
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'