Monica Bîrlădeanu îl trage de mânecă, în public, pe Gheorghiță să o ducă într-o vacanță adevărată. Recent, medicul a plimbat-o în excursie la bulgari

Monica Bîrlădeanu îi bate apropouri deloc subtile lui Valeru Gheorghiță, noul ei iubit, să o ducă într-o vacanță "adevărată".

12 iul. 2023, 12:41
Monica Bîrlădeanu îl trage de mânecă, în public, pe Gheorghiță să o ducă într-o vacanță adevărată. Recent, medicul a plimbat-o în excursie la bulgari

Obișnuită cu vacanțe în locații de lux și relații cu bărbați înstăriți, Monica Bîrlădeanu nu se poate mulțumi cu mai puțin. Actriței îi zboară deja gândul la vremurile trecute, în care era răsfățată constant și i se punea totul pe tavă.

Citește și Valeriu Gheorghiță, făcut praf pentru relația cu Monica Bârlădeanu: „Te va iubi până la ultimul leu din solda câștigată în pandemie!”

Monica Bîrlădeanu le-a mărturisit urmăritorilor săi de pe Instagram că îi e dor de o vacanță mai veche. „Sigur, fizic sunt in Bucuresti, dar mintea-mi zboara aici. Cine-a plecat deja in vacanta si pe unde? Love”, a scris ea, atașând o fotografie din respectiva destinație de vis.

Internauții au interpretat mesajul său ca fiind un apropo pentru Valeriu Gheorghiță, actualul ei partener, să o ducă într-o astfel de vacanță de lux. Povestea lor de dragoste a fost făcută publică după ce au fost fotografiați într-un jacuzzi din Bulgaria.

Relația lor a fost luată peste picior de mulți pentru că Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 44 de ani, s-a arătat până acum interesată doar de bărbați cu buzunarul gros. Actrița s-a iubit, de-a lungul timpului, cu Bobby Păunescu, Barna Nemethi (regizor și fotograf), medicul Renert Gad, Cosmin Olăroiu.

„Gheorghiță, viața e dură! Monica te va iubi până la ultimul leu din solda câștigată în pandemie! Și așa e normal, pentru că femeia a făcut deja un sacrificiu. S-a pozat cu tine într-un jacuzzi public. Sunt și la noi hoteluri (Împăratul Romanilor – Aurelius, de exemplu, la Sibiu și Poiana Brașov) unde ai în apartament jacuzzi și saună. Iar Poiana Brașov și Sibiu au o istorie peste Bansko. Gheorghiță, e cazul să treci la un nivel superior. Ce ne facem, Gheorghiță? Mai organizăm o pandemie pentru tine?”, a comentat jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș.

Câți bani câștigă pe lună medicul Valeriu Gheorghiță, noul iubit al Monicăi Bîrlădeanu. Actrița s-a săturat de milionari

Valeriu Gheorghiță a reușit să-i dea lumea peste cap Monicăi Bîrlădeanu fără sume colosale de bani în cont, cu mașini de lux sau cadouri scumpe. Bărbatul are o situație financiară bună, peste medie, dar nu e sub nicio formă vreun milionar. Conform declarației sale de avere, medicul încasează 17.000 de lei pe lună în calitate de manager la Agrippa Ionescu și alți 4.500 de lei ca profesor la UMF Carol Davila.

Pentru faptul că oferă consultanță medicală, Valeriu Gheorghiță își rotunjește veniturile cu încă o mie de lei. În total, câștigă 22.500 de lei pe lună. El mai are un credit pentru un apartament cumpărat în 2019, pentru care plătește 3.000 de lei lunar și, de asemenea, trebuie să plătească pensie pentru întreținerea copilului de 3.000 de lei. La finalul lunii, Valeriu Gheoghiță rămâne cu bani de cheltuială de 16.500 de lei.