Se pierd tradiţiile româneşti! În loc de castraveţi şi gogoşari, un bărbat din Arad a fost prins de poliţie cu cannabis la borcan

Un bărbat din Arad s-a pregătit un pic mai „altfel” pentru iarnă: în loc de murături, zacuscă și dulcețuri a pus cannabis la borcan, dar a fost prins de poliţie şi acum se află în arest preventiv de 30 de zile, urmând a fi judecat pentru trafic.
Mircea Filipescu
10 oct. 2023, 13:17
Se pierd tradiţiile româneşti! În loc de castraveţi şi gogoşari, un bărbat din Arad a fost prins de poliţie cu cannabis la borcan

„La data de 9 octombrie 2023 polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au desfășurat o acțiune în municipiul Arad, pentru combaterea traficului de droguri de risc. Din cercetări a reieșit că, în perioada mai – octombrie 2023, un bărbat, de 47 de ani, ar fi inițiat o cultură outdoor de cannabis, la domiciliul său, cu intenția de a comercializa drogurile obținute, în județul Arad”, spun reprezentanții IPJ Arad.

În urma perchezițiilor efectuate, la data de 9 octombrie 2023, au fost descoperite și ridicate 6 kilograme de masă vegetală de canabis compusă din 3,8 kilograme de muguri de canabis păstraţi în 15 borcane, resturi vegetale şi frunze puse la uscat în cutii din plastic, mai multe fragmente de plantă canabis, o plantă canabis verde plantată într-un ghiveci, o cantitate de cristal, trei grindere, un telefon mobil, 1.600 de euro, 310 dolari și 700 de lei.

Citeşte şi: Ce să mănânci când ești răcit. Alimentele care te pun pe picioare rapid!

La aceeași dată, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar în urma prezentării acestuia magistraților Tribunalului Arad a fost dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri de risc.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se mai arată în comunicatul IPJ Arad.

Citeşte şi: Un român, tată a 13 copii, acuzat de fraudă în Belgia. Trebuie să returneze peste 200.000 de euro

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Tarif ireal cerut de soția lui Ștefan Bănică jr. Câți bani câștigă Lavinia Pîrva
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
INTERZIS PRIN LEGE pentru toată lumea. Legea adoptată astăzi, 21 MAI: Să fie sancţionaţi
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Vârsta de pensionare SE VA MODIFICA la fiecare 3 ani
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'