Momente teribile pentru Roxana Hulpe. Prezentatoarea de la Pro TV trece prin momente grele: „Vă mulţumesc pentru dragostea necondiţionată”

Roxana Hulpe traversează o perioadă foarte grea şi a ținut să vorbească despre durerea ei și să posteze un mesaj tulburător pe rețelele de socializare. Vedeta și-a pierdut bunica, la câteva luni după moartea bunicului ei.
Filip Stan
31 oct. 2023, 13:35
Momente teribile pentru Roxana Hulpe. Prezentatoarea de la Pro TV trece prin momente grele:
Momente teribile pentru Roxana Hulpe. Prezentatoarea de la Pro TV trece prin momente grele: "Vă mulţumesc pentru dragostea necondiţionată"

Momente teribile pentru Roxana Hulpe. Prezentatoarea de la Pro TV a transmis o veste tristă pe rețelele de socializare, iar toți apropiații și telespectatorii care o văd pe micile ecrane, au ținut să-i fie alături. Nici nu-și revenise bine din șoc și tristețe după moartea bunicului ei, căci moderatoarea s-a lovit de o altă nenorocire: a rămas şi fără bunică!

„Am fost copil atât timp cât mâinile bunicilor m-au mângâiat ori de câte ori am cerut sau nici măcar n-am știut că vreau. Am fost copil până când știam că sun la Copru, chiar și-n momentele grele, iar bunica avea o vorbă bună. Am fost copil până azi când s-a dus și ea, așa, să ne învețe încă o lecție mare: oamenii care trăiesc o viață împreună și se prețuiesc atât de tare nu pot unul fără altul. În primăvară bunicul a lăsat cel mai mare gol, bunica n-a mai vrut și n-a mai putut, a ales să-i fie aproape bunicului în împărăția lui Dumnezeu. Când n-au mai avut putere să ne fie tot, au ales să ne vegheze tot împreună, amândoi, cum au făcut-o mereu. Așa sunt oamenii mari. Vă mulțumesc și pentru această lecție mare despre împreună și dragostea necondiționată! Dumnezeu să vă primească sufletele în lumina Lui! Cu dragoste, nepoțica voastră!”, a scris Roxana Hulpe pe Instagram.

Citeşte şi: Andreea Esca, înlocuită oficial şi definitiv. Cine îi ia locul vedetei de la Pro TV, este o prezentatoare la fel de celebră!

„Ne-ai rupt cu postarea asta. Ești binecuvântată că faci parte dintr-o familie așa frumoasă! Nu toți avem norocul ăsta, cât despre ea, să te bucuri că i-ai fost nepoată și Dumnezeu să o odihnească!”, „Dumnezeu s-o odihnească în Lumină! Condoleanțe, Rox!”, „Ce frumoasă ești! Superbă! Cea mai frumoasă! Faci parte din elita celor mai frumoase femei din lume!”, sunt unele din mesajele primite de Roxana Hulpe.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Ce să pui în dulceața de căpșuni ca să-i dai un gust divin. Îți va aduce aminte de copilărie
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Când pot fi scoși banii de la Pilonul II? Ce trebuie să știe cei care au cotizat la pensiile private
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Lovitură devastatoare pentru Mădălin Ionescu. A pierdut cel mai drag om
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
INTERZIS PRIN LEGE pentru toată lumea. Legea adoptată astăzi, 21 MAI: Să fie sancţionaţi
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Vârsta de pensionare SE VA MODIFICA la fiecare 3 ani
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'