Moda la nivel înalt. Ce se poartă în politica românească VIDEO

Doamnele din politica românească se pricep la modă. Daciana Sârbu, Mihaela Geoană şi Liliana Mincă se sfătuiesc mereu cu un stilist şi sunt la curent cu tendinţele din această vară. Mai mult, premierul recunoaşte că în materie de vestimentaţie, se lasă pe mâna soţiei, arată un material România TV.

09 mai 2013, 10:55
Moda la nivel înalt. Ce se poartă în politica românească VIDEO

Prezente la o defilare în scopuri caritabile, Daciana Sârbu, Mihaela Geoană şi Liliana Mincă au arătat că ştiu ce se poartă în această vară.

„Se poartă mult alb-negru, se poartă mult înflorat şi culori foarte vii, se poartă rochiile anilor 60 din nou, aşa creţe, largi şi cu talia marcată”, a spus Mihaela Geoană.

„Dacă te îmbraci decent, orice culoare se poartă. Mie îmi plac mult negrul, dar şi culorile deschise, mai ales că vara trebuie să te îmbraci în alb”, o completează Liliana Mincă.

Daciana Sârbu spune, de asemenea, „că se poartă culorile tari şi foarte vesele”. De altfel, premierul Victor Ponta a dezvăluit că silistul său este chiar Daciana Sârbu, care îi alege mereu costumele.

Când vine vorba de sfaturi, Mihaela Geoană ţine cont şi de părerea fiicei Ana-Maria. „De mică a avut un simţ dezvoltat cum să-şi potrivească culorile, ţinutele, şi chiar o întreb şi eu când mă îmbrac, pentru că are o atitudine fresh, mai tinerească”, spune soţia lui Mircea Geoană.

Liliana Mincă spune că lucrează cu un stilist din Focşani. „Îmi place să mă îmbrac elegant, decent, promovez fetele îmbracate, nu dezbrăcate”, adaugă aceasta.

„Nu prea fac alegeri extravagante, la ţinutele de seară mă ajută Dana Budeanu, în rest port office, cât mai puţine culori”, explică Daciana Sârbu.

Cele trei doamne au mărturisit că se uită la bani când vine vorba de haine şi nu cheltuiesc în neştire.

Pasiunile familiei Ponta, povestite de soţia premierului VIDEO